onsdag, november 11, 2009

Ny fotobok med nya mallar!

Som ni vet vid det här laget så gillar jag ju att göra fotoböcker. Speciellt gillar jag "clean and simple"-stilen. Inte för mycket krusiduller utan mer åt det grafiska hållet. Därför blev jag så glad när jag trillade över detta paketet med fotoboksmallar. Precis min stil och perfekt till julklappsfotoböckerna. Så nu har jag suttit och satt in foton från året. Roligt med en överblick över alla fina foton från året som gått. Mallarna är ju användbara till så mycket, oändliga möjligheter om man gillar att scrappa digitalt också. Rekommenderas!























sida1,2009sida28,2009sida15,2009sida16,2009sida12,2009sida13,2009sida24,2009sida25,2009sida20,2009sida29,2009

12 kommentarer:

Baileyz sa...

Hej!

Du har fått en Blog Award av mej idag. Kika in hos mej på det här inlägget: http://baileyz.blogg.se/2009/november/utdelning-av-en-blog-award.html#comment

Glöm inte nu att nominera tre egna bloggare!

(Favvis)Maria sa...

Wow vad fint! Jag är ny på digi, så det är kul att se vad man kan göra med ett kit. Hade nog aldrig sett potentialen annars.

Pernilla sa...

Bra tips! Jag är oxå helt inne på det grafiska, stilrena, enkla. Har använt AliE:s mallar till de flesta böcker jag har gjort, men detta kan ju vara ett alternativ!

Frida sa...

Riktigt läckra ! Jag håller på med min första fotobok som jag hoppas kan bli en julklapp ..... Kul med lite nya idéer

mek73 sa...

Tack för tipset! Stilren och enkel precis som jag gillar det. Hur betalade du? Använder du paypal eller ditt visa/master kort. Är ny på det här att beställa från utlandet. Är lite för feg!

Maria

Micholina sa...

vilka härliga bilder du tagit och vilket fint album :)

maybe*mej sa...

den var inte dum du. Superfina mallar. Jag har just fått en fotobok med posten igår... är suuupernöjd. Beställde som vanligt från myphotobook. de är superbra. har en kompis som beställde från snapfish och hon är inte alls nöjd. olika färger på sidorna fast det ska vara samma bild som ligger som platta bakom fotona och massa annat.

kram kram

Nallebr.. sa...

Super fina sidor!!!Din bok kommer bli hur fin som helst!!
kram

Anki sa...

Åh, tack för tipset! Gillar oxå de enkla och grafiska layouterna. Passar perfekt nu när jag ska hinna bli klar med en fotobok nu i november. Jättesnygga sidor du gjort!

Anki sa...

WOW så fint klickade på din länk o köpte paketet du länkade till men det ser inte ut som ditt? :(

Kram Anki

Anonym sa...

Jättesnyggt! Har inte testat digital scrap -jag kör med old school ;-)
Man kan iofs ha mallarna som en skiss(!)
//Heidi

http://scrapnstuff.blogg.se

Sofia sa...

Hej!
Jättefina sidor. Jag gillar ju också det stilrena och har ju planerat en fotobok innan jul...

Jag tycker dina ramar runt bilden är tjockare än mina, har du ändrat dem och isf kan du ge en kort beskrivning hur göra.

Kram!