måndag, december 07, 2009

Solstrålen i vintermörkret!

7dec2009
Ny vecka och julen närmar sig med stormsteg. Idag har jag och Ozzy varit på BVC och Ozzy har blivit 3 månaders vaccinerad. En spruta i varje lår. Den första kände han knappt, men vid den andra sprutan skrek han i högan sky, blev helt röd i ansiktet och fick knappt luft. Stackarn. Men efter litet tröst i mammas famn gick det snabbt över, även om han blängde lite misstänksamt på sköterskan efteråt. Annars är han för det mesta den lilla solstrålen här hemma. Han älskar när man sjunger för honom och då helst "blinka lilla stjärna". Har testat med andra visor också, men ingen får honom att skina upp och försöka jollra med som den. Låter jätteskoj förresten när han försöker härmas.
Denna veckan är det fullt upp med förberedelser för Ozzys dop som vi kommer att ha på lördag. Här bakas det nästan varje dag. Försöker hinna med lite julpyssel imellanåt också.
Ha en skön vecka alla och tack för alla era gulliga kommentarer.

5 kommentarer:

maybe*mej sa...

hej. hoppas att du mår bra. fina sidor du har gjort. vad mysigt ni har hemma hos er i köket med den duken och gardinerna. kul med jul nu tycker jag . kram

Anonym sa...

Han är verkligen supergullig :)

/isabeli

happy in pink sa...

han er så søt:)))
flotte sider du lager!
klem tara

Anonym sa...

Mysigt med dop i jultider! Hoppas ni får en bra dag. /Therese K

Linda sa...

Underbar=)