måndag, januari 25, 2010

Fika fredag med Petra!

Efter början av veckans intensiva (men roliga) pillande med massa foton blev det en trevlig avslutning på veckan. Jag fick besök av bästa Petra med bloggen/webbshopen Petrified in Pink. Det blev ett konstant pratande i munnen på varandra nästan i 3 nästan 4 timmar. Härligt, vi hade så mycket att prata om :) Ser redan fram emot nästa fikamöte.
Jag snodde ihop scones med hallon och chocklad i, allt enligt smarrigt recept i Leilas kokbok. En liten detalj glömde jag :) Jag glömde ha i smör. Vi pratade så mycket under tiden så smöret glömde jag helt bort. Men de blev väldigt goda ändå och tänk så mycket hälsosammare :) Till dessa blev det smoothie och fruktsallad.
sidan57

6 kommentarer:

anette sa...

Härliga bilder och goda scones ser det ut som, måste nog provas till helgen :).

Veckomatsedel.se sa...

Dom där såg väldigt smarriga ut!

Anonym sa...

Choklad...utan ck!

Tipsy Tessie sa...

oj,oj,har tydligen en stavningskontrollant här på bloggen, känns ju tryggt att veta, det är ju lätt att slinta med fingrarna när man skriver :)

Mya sa...

ni ser ut att ha haft det supermysigt :)
kram

petrified in pink (Petra) sa...

Tror sällan tiden har gått så fort som den gjorde i fredags, så går det när man har kul! Tack snälla söta du för att jag fick hälsa på i ert otroligt fina och inspirerande hem, mina superlativ räcker inte till! Har sagt det förut men jag menar det verkligen - vill härma ALLT! Och jag märkte då rakt inte av att du glömt smöret, muffinsen var supersmarriga!

Nu ska jag skynda mig att krya på mig så att vi kan träffas snart igen.

Kramar i massor/Petra