söndag, januari 03, 2010

Nytt år och lite gratismall-tips!

Nytt år, nya möjligheter, nytt årtionde!!! Mycket på en gång och det känns lite spännade samtidigt som lite skrämmande. Man undrar vart detta år ska ta en. Så många olika projekt som man vill ta tag i, undrar om tiden räcker till till allting man vill göra.

2009 kommer jag att minnas som året då naturligtvis vår andra lille underbare son Ozzy föddes efter en lång och besvärlig graviditet. Men förutom det, året då jag kom igång med mitt fotande på allvar och fick lära känna många underbara människor genom min blogg och till och med fick träffa några av dessa "in real life". Så inspirerande och kul.

Jag hoppas att 2010 kommer att bli ett bra år, och det kommer det att bli om jag får bestämma. Ska njuta av min mammaledighet, med mina två otroligt fina söner och samtidigt njuter jag av att få släppa loss kreativiteten så mycket som möjligt, innan verkligheten och jobbet är tillbaka.

Nog med tankar för idag. Tänkte passa på att tipsa om två gratismallar som finns att ladda ner. Gratis är bra, det gillar vi , eller vad säger ni? De två mallarna finns att ladda ner här och här och så här ser de ut

















Här har jag använt en av mallarna
älskadebarn2010

5 kommentarer:

Teres sa...

Stort tack för att du delar med dej. Ska genast testa mallarna.

Maria sa...

Såg att man var tvungen att logga in sig. Binder man sig till något då?

Tipsy Tessie sa...

Nej det tror jag inte, jag har handlat från dem innan och får deras nyhetsbrev det är allt tror jag :)
Lycka till!

Anonym sa...

Hej o Gott nytt år till hela familjen!

Jag har en längre tid varit inne på din blogg o läst o beundrat alla fina foton o tips du delar med dig av, tack!

En sak som jag funderat på är om man måste ha photoshop för a kunna ladda ner dessa gratismallar o använda dem? Som du hör är jag inte så duktig på detta, men blir jätteinspirerad av dig o många andra fina bloggare.

Allt gott till dig o din familj!

Hälsn Lena i Finland

Tipsy Tessie sa...

hej Lena i Finland!
Ja, du måste ha Photoshop för att använda mallarna. Jag kan verkligen rekommendera bloggen Woopsie Daisy och Mikaela som har den. Hon har kurser i digital scrapbooking och Photoshopanvändande. Rekommenderar henne varmt om man vill lära sig hur man gör.
Lycka till!
Kramar Tessie