lördag, januari 16, 2010

Rice fynd!

Idag har jag varit och fyndat på Nordic som ligger i Partille alldeles i närheten av Göteborg. Läste i tidningen i morse att de hade rea där. Så jag, Ozzy och mamma packade oss iväg på vinst och förlust. Gissa om jag blev glad när jag såg att de hade rea på mitt favoritporslin från Rice. Har gått och sneglat på detta länge, men tyckt att det varit lite dyrt. Nu var det 75% rea, så jag fyndade rejält. Jag är så nöjd.
Ikväll laddar jag för två roliga fotojobb imorgon och första kvällen som Ozzy ska somna utan mamma. Undrar vem det är jobbigast för? Mamma eller son? :)
16jan2010,4

14 kommentarer:

Mya sa...

snyggt!!!
lycka till med uppdragen. ser fram emot att få se lite bilder. kram

Anonym sa...

Jag har en hel del riceporslin hemma nu, så snygga! Bl.a. De där muggarna. Jag undrar var du hittar alla fina färger på garn som du gör så mycket snyggt med. Jag bor på Gotland & kan aldrig hitta något större utbud av garn här, så nu undrar jag om du har något tips på nätbutik? Eller köper du garn lokalt? Vill ju så gärna hitta härliga färgsprakande garner!

Cecilia sa...

Vilket härligt porslin...man blir glad av färgerna :) Himla skoj att fynda också så jag förstår att dagen varit lyckad.
Tack för en super mysig blogg!

conchita sa...

I would delight that my daughter was giving myself this china, it is beautiful
Hugs and kiss

La Vikinga sa...

Coola färger - synd att det inte var en blog-candy!!!

Alltså synd för alla läsare men tur för dig!

Grattis till fynden!

La Vikinga

Cecilia sa...

Hej igen Tessie, gick tillbaka lite i din blogg igår och kikade (sååå mycket fint, man blir verkligen inspirerad). Får man fråga: dels vad du använder som bas på de kort du tillverkar själv (tjockt papper, kartong,...?) och sen undrar jag även vad du hittar dina fina presentpapper, julpapprena var verkligen annorlunda men häftiga. Tack så mycket på förhand!

Nallebr.. sa...

Tack för tipset:) Fick lov att stanna till vid Nordic i dag när vi åkte förbi så nu har vi också nya koppar:)Kul att shoppa när det är 75% skulle kunnat handlat hur mycket som helst:)

infing sa...

Men herregud vilket fynd, jag såg också i tidningen att det var en massa rea på möbelvaruhus men kom själv inte iväg, hade istället en ganska trist dag hemma.

a piece of happiness sa...

Hej
Vårigt värre!

Min första titt i din blogg, som jag gillar jättemycket.

LiseLotte

Christine sa...

Åh, lyckliga du!! =) Vill ha.. Allt!! ;)

maybe*mej sa...

kuuuuul. jättefina. Alltid kul att fynda. Å vad fina foton du har tagit också. Å leos rum blir såååå fint. kram på dig.

Mathilde sa...

Åh vad fina!! Behövs ju inga dekorationer när man kan duka med så fint porslin! Man skulle kanske bo lite närmare göteborg ändå :)
Kram

Tipsy Tessie sa...

Hej!
Svar till den anonyma kommenteraren som frågade om mina garner. Jag använder ett garn som heter Madarin Petit. Sök på det på nätet så hittar du webshoppar som har det där du kan handla.

Cecilia som frågade om olika papper. Jag använder ett lite tjockare papper som kallas cardstock, som finns att få tag i olika strukturer och färger i de flesta scrapbooking-webbshoppar. Presentpapper köper jag på Lagerhause eller Rusta.

Mvh/Tessie

Linda sa...

Hej!
Ville bara tacka för tipset om garnet. Det blev visst en anonym kommentar, det var inte alls meningen men vi har haft problem med vårt internet och jag trodde inte ens kommentarer gått fram. Ville bara säga det eftersom det kändes lite ohövligt att stå som anonym. Tack igen!