måndag, mars 01, 2010

1 mars-vårmössor?

Har precis traskat i snöstorm till dagis och lämnat Leo. Tack vare dålig plogning förra veckan var det nu ca 2 dm slask på vägen och väldigt svårt att ta sig fram med barnvagnen. 700m till dagis tog 45 minuter fram och tillbaka :( Så väldigt, väldigt trött på vintern nu. Jag vill ut och promenera. Jag kan ju inte ta mig någonstans. Därför blir det väldigt mycket sytt och pysslat just nu. Något måste man ju hitta på :)
Förra veckan kom killarnas nya vårmössor med posten. Så man får ju roa sig med att prova inne och längta efter vårsol, barmark och fågelkvitter så länge. Ozzy fick fin mössa och scarfs i gult molntyg, inköpt på Tradera, men de är nysydda av design K.Carbin. Fina eller hur?
Leos regnbågsmössa och halsduk/scarfs är av märket Molo och inköpta på Luckylittleme. Beställde en hel del nya fräscha vårgrejer därifrån, och nu bara man längtar efter att få använda dem på barnen.
25feb2010,525feb2010,425feb2010,225feb2010,3

10 kommentarer:

infing sa...

Å så fina! Jag köpte en svart med vit stjärna på till Nils, mössor och halsdukar kan man inte ha för många av!

the80sme sa...

Underbara! ♥

Unknown sa...

Söta barn..:)
Gillar moln mössan! Skulle passa till mina vildingar, jag får kika in i shoppen
Kram annaleena:)

Sockergrynet sa...

Åh vilka härliga mössor!!! Nu längtar jag efter våren! :)

Jenny sa...

Vill bara säga att du har så fin blogg och visar alltid så himla fina foton! En verklig inspirationskälla! Och mössorna är verkligen jättefina!

Kram Jenny

Hemmabloggaren sa...

Ja visst suger det just nu med all snö? Man blir i alla fall helt saligt varm av dina bilder och av färgerna.

Kram

maybe*mej sa...

superfina mössor. =) kram

Min plats i solen sa...

Jättesöta mössor! Förstår att de gillar dem och längtar efter våren så att de kan använda dem. Och våren är på väg.Igår tittade snödropparna fram i vår gräsmatta, så våren väntar allt där runt hörnet. :) Kram Lotta

.designk.carbin sa...

Så fin kille ! Vilken fin blogg du har med otroliga fotografier.
Snyggt och proffsigt !

Hanna sa...

Jag blev så inspirerad av filten som minstingen låg på och de fina färgerna på elefanterna så nu har jag beställt en massa tyger och ska sy en liknande filt tänkte jag!
Är superimponerad av elefanterna, de är riktigt fina!