måndag, mars 15, 2010

Fotning av två sångfåglar!

Förra veckan var jag iväg och fotade två sångare, underbara människor och goda vänner:) Bägge behövde foton för att kunna marknadsföra sig.
Den underbart vackra blonda tjejen heter Jenny Redenkvist och hon har något så ovanligt som ett öga som är brunt och ett öga som är blått. Hon jobbar som showartist, låtskrivare och gyminstruktör. Hon är bara 23 år och satsar för fullt på artistyrket. Läs om hennes spännande liv på hennes blogg här och lyssna på henne här, kom ihåg vad ni hörde om henne först :) Vill ni se bilder från när vi fotade kolla in detta inlägg på hennes blogg.
Eftersom Jenny redan har massa bra bilder, så var huvudsyftet med vår fotosession att fota Mikael Erlandsson. Han är enligt min åsikt (och många med mig), en av Sveriges bästa sångare och låtskrivare. Han har varit med i många olika band och tävlat i melodifestivalen både själv och i band. Numera är han dessutom låtskrivare till ett antal olika artister och sjunger också i det gamla 80-tals bandet Secret service. Han släpper också hårdrocksplattor med lite olika konstelationer, bl a Last Autums Dream och nu senast Salut (hoppas jag har fått det rätt nu?). Som om detta inte varit nog har han också tävlat i andra länders melodifestivaler de senaste åren, både som låtskrivare och artist. Jätteskoj att få fota någon som man har haft som idol i många, många år (sedan melodifestivelen 1990!!!), men som numer även är en god vän :)
Lyssna och njut av låten Mikael skrivit till Jenny här:

Nu är det dags att visa lite bilder på skönheterna också :)
foto42version2foto45version2foto22foto29foto20foto23foto46foto33foto51bild1bild8bild17bild13bild21bild18bild11bild10

Inga kommentarer: