måndag, maj 17, 2010

Min arbetshörna!

Tänkte passa på att visa lite bilder på min arbetshörna som numera finns i vårt sovrum efter vi flyttade ner Ozzys säng till hans nya rum. Äntligen, efter att ha flyttat runt mina grejer i tre olika rum den senaste tiden, har jag nu mitt skrivbord där det är tänkt att förbli för ett tag framöver.
Här hemma är det nu de närmsta dagarna väldigt lugnt och tyst eftersom Leo är med mormor och morfar på Legoland i Danmark. Skönt, men konstigt tyst är det :) Jag njuter och myser med Ozzy och passar på att pyssla lite extra.
IMG_7182IMG_7187IMG_7184IMG_7179IMG_7188IMG_7185

9 kommentarer:

tinajo sa...

Har fortfarande inte vant mig vid de stunder då båda mina pojkar är borta mer än en halvtimme - det blir otroligt tyst och märkligt. Ganska skönt i bland - men märkligt, och jag blir alltid lite lättad när de är hemma och pladdrar igen. :-)

I kväll ska jag börja virka en sjal som jag tyckte var riktigt snygg, det blir kul!

Lotten sa...

VAd fint det ser ut i ditt hörn! Gillar verkligen mormorsrutorna i blått, rött och vitt ;-)

Kram Lotten

Bodil sa...

Vilken härlig liten pysselhörna. Ett riktigt lyckopiller om du frågar mig.

♡Johanna♡ sa...

Åh Therese, vilken härlig hörna du har. Den ser väldigt trevlig ut. Min hörna är inte så städad som din, jag får nog ta och skärpa mig med min.

Anonym sa...

O va fint du har det i din hörna. Det började klia i mina fingrar när jag såg den. Jag ville genast kasta mig in och börja skapa någonting, vad som helst. Kram

Angela sa...

Vad fint du har det, inspirerande plats!

Sanna F sa...

Suck! Vilken underbar hörna!!!!

Nallebr.. sa...

attans så fint!! fattar inte hur du får till det och plats.. vi har inte någe mindre sovrum, men inte får jag plats med pysselbord heller.. hoppas allt är bra med er! kram

erry sa...

Så fint du har i din pysselhörna!