måndag, juni 21, 2010

Besök på Rice :)

Oj, oj, det har varit mycket nu den senaste veckan. Förra lördagen var det bröllopsfotografering och möhippa på samma dag, vilket medförde ganska mycket jobb följande dagar. Dessutom är det ju semester här hemma också, så det är utflykter och annat som gäller. I torsdags tog vi en liten tur till våra kompisar som bor nere i fina Båstad. Där övernattade vi och tidigt i fredags morse åkte vi till Odense i Danmark. Det var nämligen lagerutförsäljning hos Rice som ligger där. Ni som följer min blogg vet ju att jag älskar Rice grejer :) Besviken blev man inte kan jag säga. Jag hade kunnat handla hur mycket som helst, men fick begränsa mig till vad som fick plats i bilen. Nästan allt kostade 20kr, och tag 3 betala 50kr (danska då!). Jag var tvungen att ta en bild på allt jag handlat när det senare stog uppställt i vardagsrummet :) Ha ha, färgprakt, eller hur?
Måste ju berätta att utförsäljningen låg i Rice egna lokaler nere vid hamnen i Odense, på tredje våningen och trappan upp var en plåttrappa som naturligtvis var målad roooosa :)
IMG_0814

9 kommentarer:

SöstraMi sa...

Shit pomfrit, nu är det inte utan att man är avundsjuk!!! :-)

Emelie sa...

wow!!! Underbara saker! Är riktigt avis :)

Unknown sa...

Rice är nice:)

Vilka jätte fina bröllopsfoton du hade tagit!! Gillade speciellt bilden med hela familjen där mamman stog och andra var placerade i olika höjder.

Ha en fortsatt bra vecka och riktigt trevlig middsommar:)
Kramar Annaleena

Anonym sa...

Men va mycket fint du har handlat! Kram

Mathilde sa...

Åh vad härligt färgglatt! Rice är helt underbart!
Kram

Lotten sa...

Åhh vilken lyckost du är! Jag älskar Rice ;-)

Postadress Torslanda sa...

Wow vad härligt!!!!! Var det en tilfällig outlet eller ngt som återkommer eller finns alltid? Jag är mkt i Skåne på sommaren och det skulle vara underbart att shoppa Rice på outlet

Josefine Bergqvist sa...

WOW vad läckert! I like!
Kram Josefine

Marie/Mison sa...

Underbara prylar! De skulle passa bra i min husvagn...