söndag, december 12, 2010

Äta själv!

Japp, då har vi kommit till det stadiet då lill-killen vill äta själv. Han vägrar att äta om han inte får ha en sked och äta samtidigt själv. Men då går det superbra och till skillnad från brorsan sin så äter lill-killen ALLT, utan burkmat då, kan jag väl tillägga. Hemlagat ska det vara :)
dec2010,6
dec2010,5
dec2010,7

8 kommentarer:

Blomman sa...

du får verkligen till ljuset i dina foton. jag tar tacksamt emot tips och trix :D

Cici sa...

Ja, då är det nog bara att ställa in sig på att ha en del att städa upp och torka efter maten nu framöver.

Pylle sa...

Härliga foton :) vad är det för duk du har på bordet?
//Elin

Anonym sa...

Jag håller med Blomman. Du får verkligen till ljuset i dina bilder. Skulle nästan ge min högra...mitt högra lillfinger för att få veta hemligheten. Om man får önska, så önskar jag en ljus-tutorial här på Tipsy Tessie. :)

hanna sa...

vad är det för objektiv som du använder på dom här bilderna?

Tipsy Tessie sa...

Jag har använt 50mm/1,4f här, ett objektiv jag verkligen kan rekommendera, ljuskänsligt objektiv som gör att man kan fota inne även på vintern i dåligt ljus :)

Tipsy Tessie sa...

Duken på bordet (rosa med fåglar) är en vaxduk från Rice.

hanna sa...

då var det som jag trodde. Jag har försökt luska ut var du har för objektiv för att få det korta skärpedjupet som du får. Så jag har önskat mig Canons objektiv 50mm 1.8 eller om det var 1.4 av tomten ;) det var iaf ganska billigt, 1300 kr på expert så det ska bli roligt med ett nytt objektiv. Ditt är väl lite dyrare kan jag tänka mig? :P