lördag, januari 22, 2011

Blandade färger och favoriter!

Mitt i vinter har man plötsligen börjat få vårkänslor när det börjar töa lite :) Själv är jag otroligt ljusberoende har jag börjat märka mer och mer med åren. Har vanligtvis massa massa energi och tusen idéer, men mitt i vintern när ljuset på dagen nästan är obefintligt går jag i ide. Lusten att göra saker avtar och brukar komma smygande tillbaka i takt med ljuset. Därför längtar jag just nu otroligt mycket efter våren och ljuset då framförallt. Just nu laddar jag inför bröllopsmässa om ca två veckor. Jag ska stå som fotograf i River Cafés mässmonter tillsammans med några andra. Det ska bli jättekul och spännande med min första mässa. Kom gärna förbi och hälsa på mig om ni har vägarna förbi :) Bröllopsmässan
IMG_3464IMG_3475
Har i alla fall börjat på en ny mormorsrutefilt under julledigheten i glada färger som vanligt. Jag älskar ljuslyktor, man kan aldrig få för många. Ljuset i mitten är ett doftljus som luktar citron. Underbart!
IMG_3482IMG_3468
Favvismattidningen just nu Elle mat&vin. Blir så himla inspirerad av alla läckra recept och underbara foton. Rekommenderas :) Håller också på att virka en kudde som är till en kompis dotters rum. Nu ska bara bakstycket bli färdig så att jag kan virka ihop den och göra en snygg kant runt om :)

Dessutom har maken börjat såga upp ett hål i vardagsrumsväggen!!! Nu ska vi sätta in ett gammalt fönster där. Spännande och lite läskigt, tänk om det inte blir bra :P

18 kommentarer:

tinajo sa...

Färgglatt och fint som vanligt. :-)

Mya sa...

ja, nu är det verkligen dags för våren att komma!
så fin mormorsfilt du gör. En sån skulle jag vilja ha till vår lilla bebis.
Låter spännande med fönsterfix, det brukar ju betyda mer ljus så det är ju välkommet :)
kramkram

Lotten sa...

Åhh vilken underbar mormorsfilt... för att inte snacka om kudden! Jag blir såå sugen på att rusa iväg och köpa garn när jag ser dina virkade alster...
Spännande med fönster i väggen! Det blir säkert bra ;-) Lova att visa bilder när det är klart...

Annah sa...

Underbar mormorsfilt. En gåva att kunna skapa så fint!
Gillar verkligen ert hem, färgerna gör att man sitter med ett leende på läpparna. Härligt!

LADY JEN sa...

Underbara mormorsrutor. Är det okej att låna en bild på den turkosa virkade filten till min blog? Det var den filten som inspirerade mig till babyfilten jag virkar nu, skulle vilja skriva det och länkar självklart till din blogg!

Nallebr.. sa...

men såå snygg kudden blir!! och filten.. du är verkligen duktig att på att virka:)

Minna Visual Merchandising sa...

Verkligen älskar dina virkade filtar. Sen tycker jag om din idé med det gamla fönstret, det kommer säkert bli jättefint, ser fram emot bilder på resultatet. Lycka till på mässan /Minna

Tipsy Tessie sa...

Lady Jen-så kul att du blev inspirerad av min filt :) Naturligtvis är det okej om du lånar min bild om du länkar till mig :)
Lycka till!!!

Anonym sa...

Hei! Kjempeinnspirerende blogg med masse flotte bilder! Jeg linker til deg via et innlegg på sida ni, håper det går greit :) Har også lånt et bilde fra deg for å vise frem litt av bloggen din!

Jenny sa...

Wooooow! Vilket härligt & inspirerande hem du har! Man blir ju bara såååå glad av alla fina färger:)

Kramis

Hanson sa...

Älskar ditt vita golv! Speciellt i kontrast till alla färger. Skulle vilja våga mig på det! Får försöka övertala mannen bara :-)

Slow-Eva sa...

Vad härligt glad man blir när man kommer hit till alla härliga färger!

maybe*mej sa...

Så fina kuddarna ser ut. Hoppas att du mår bra. Älskar alla färger. kram

Unknown sa...

Gud vilka härliga färgglada bilder:) Det är så att alla vår känslor bara spritter i kroppen :)


kram Z

allt du vill veta om bloggarna sa...

Hejhej!
Jag driver en blogg där jag intervjuar Sveriges bloggare, kända som okända. Skulle vara jättekul om du ville vara med i bloggen och alltså göra en intervju? Hoppas du är intresserad, skulle verkligen vara hur kul som helst :)
Kramar från bloggarnaa.blogg.se

Maria sa...

Hej,
du gör verkligen jättefina saker. Hur monterar du mormorsrutor (fyrkantiga)? Syr du eller virkar du ihop dem och i så fall hur?

Hälsningar,
Maria

Ylva sa...

blir verkligen glad av att kika in här, så mycket fina färger. Ska lägga till dig i min lista :)

Sofia sa...

Vilken underbar blogg! Du har inspirerat mig till att börja virka så nu är garn hemköpt. Du vill inte dela med dig av mönstret till mormorsrutorna?