söndag, april 10, 2011

Självutlösaren!

Oj oj, nu var det långt mellan inläggen. Kaotiskt schema och många nya roliga uppdrag kom imellan. Jätteskoj, men ibland är det ju så svårt att få tiden att räcka till. Kan inte berätta om alla grejer riktigt än, men förhoppningsvis snart.
Jag älskar verkligen våren och denna helg har våren äntligen kommit på allvar. Vi har varit ute hela helgen och njutit och rensat bort den otroligt envisa vintern. Så underbart för själen att få rensa bort allt dött och se det komma nytt, fräscht grönt under.
Har också undersökt självutlösaren på min kamera. Ha, ha , måste sett roligt ut, trycka på kameran, springa ifatt Ozzy, lyfta upp honom, springa och sätta sig, sedan se lagom cool ut innan avtryckaren går av på 10 sek. Det krävdes några försök innan man fick något där hela familjen blev bra :) Eftersom bilden är till ett kommande projekt visar jag en annan bild så länge på bara mig och Ozzy. Familjens fina lilla föreställning på trappen. En granne passerade samtidigt som vi höll på och frågade om alla sa omelett?
10april2011

5 kommentarer:

infing sa...

Hej hej fina ni!

PS; gissa vilken ordverifiering jag fick här nu?

Jo; bullar! :-)

Sofia sa...

Jag undrar var du köpt papperslyktorna som ni har i vardagsrummet; gul, turkos och rosa? De med en liten tofs.
Blir väldigt inspirerad av din blogg, tack!
Ha det gott, Sofia

Tipsy Tessie sa...

Hej Sofia!
Mina lyktor är gjorda av sidentyg och de är inköpta i en orientalisk affär vid Järntorget i Göteborg.
Mvh/Therese

Annica sa...

Vilken fin liten kille du har! Tack för all otrolig inspiration och fina bilder!! Njut i vår värmen...Här i Australien går vi mot hösten så det är helt tvärtemot :)

Made by Ina sa...

Tusen tack för vinsten!
I Lördags fick min brosdotter vinsten, och både mamma och pappa blev super glada!
Tusen tack!
Det kommer passa så fint i hennes gröna sovrum

Mvh Marina