torsdag, juli 21, 2011

Älskar Moo!

Igår kom min senaste beställning från Moo. Jag älskar verkligen Moo!!! Allt man beställer blir så snyggt och dessutom är det så himla snyggt och stilrent paketerat. Denna gång beställde jag deras nyheter, stora stickers och stora visitkort som går att klistra. Dessutom postcards med min logga på baksidan som ska skickas med i mina fotobeställningar till mina kunder :) kommer att bli så snyggt!!! Har ni inte testat Moo, så kan jag rekommendera dem med varmt hjärta.
Om ni är intresserade av att anlita mig som fotograf så är ni mycket välkomna in på min fotografsida som ni hittar här :)
IMG_2505
Postcards
IMG_2501
Snyggt förpackat!
IMG_2499
Klistermärken (stickers) av lite olika slag

4 kommentarer:

Madde - Dagarna.nu sa...

Riktigt fina visitkort!

Ellen* sa...

Jeg tror kanskje du har nevnt Moo før, jeg har iallefall notert meg dem før en gang. Og takk for påminnelsen - nå bestilte jeg fluksens stickers og sticker books, siden de har '30% off'. Gleder meg til å få dem!:o)

Helly sa...

Hej! Första gången jag är inne på din blogg. SÅÅÅ inspirerande! Jag är en pysselfia jag med och vill ha nya ting att sätta tänderna i. Virkning kanske blir min nya grej... Tack för fina bilder och färger!

Julia sa...

har inte sett din blogg innan, men nu har jag en klar favorit! vad duktigg du är på att fota, det är en av mina största intressen förutom att pyssla då ;)
Kramar Julia - Liten Pysseltok