fredag, september 09, 2011

Leos rum!

Förra veckan fyllde Leo 7 år och vi tyckte det var på tiden att vi ändrade lite i hans rum så att det passade mer för en kille som precis börjat i första klass. Ett skrivbord köpte vi i somras på loppis och det har blivit målat vitt med lådor i olika färger. Världskartan är inköpt på Ikea och cykelkorgarna köpte jag på senaste lagerutförsäljningen på Rice.
Leos_rum2
Leos_rum1
IMG_7069
Min pappa, alltså Leos morfar, jobbade massor med år med bildäck och av honom har Leo fått denna Michelin-gubbe som har suttit fram på en lastbil. Min man har satt in en lampa i gubben, så nu sitter den och myser ovanför Leos säng.
Ikväll är det fredag och myskväll hemma är inplanerad. Har inhandlat filmen Rio som jag och Leo såg på bio i våras och älkade:) Nu ska vi kolla in den hela familjen och äta hemmagjord pizza. Trevlig fredag på er.

20 kommentarer:

Mikaela sa...

Ursnyggt! Vika härliga färger, älskar Michelingubben.

Mya sa...

men åhhh så fint!
längtar tills jag kan fixa Lilos rum :)
trevlig helg!

Anonym sa...

Underbart som alltid i erat hem! Tänk om man kunde krypa in genom skärmen och få gå runt och titta och känna. Du borde bli inredare! Kram

Ninette sa...

Vilket fint rum, och så kul med Michelingubben! Gillar verkligen dom där cykelkorgarna - jättesmart idé, och dom är supersöta!

Livet är Underbart sa...

Riktigt snyggt! Vi har valt lite samma känsla och färger i våran lilla killes rum. Trevlig helg! kram kram

Anonym sa...

Underbart rum wow he must be one lucky guy : ) kram Sofia

Unknown sa...

Utrolig bra og fargesprakende rom til Leo.. En inspirerende bildeserie å ta med seg!

Kanel & Cayenne sa...

Men! vad fint du fixar! Du är verkligen superduktig på att få till det. Härliga färger!

Och Rio är en underbar film, vi såg den härom kvällen hela familjen!

Kram Jennica

24seven by [bo:bakk] sa...

Sjukt snyggt. I vanlig ordning alltså.

Emelie sa...

Hej. Jag undrar vart påslakarnet på bilden högst upp till vänster är ifrån. Vet du omd et tyget finns att köpa på metervara och isf var?! Vilket märke är det?

Tipsy Tessie sa...

örngottet på bilden längst upp till vänster (turkost, vitt med röda bilar), kommer från Me&I, vet ej om det finns som påslakan. Påslakanet som Leo har i sängen (grönt), kommer från Ikea.
Mvh/Tessie

Emelie sa...

Hej igen. Jag menade det röda som är i den vita sängen till vänster om den färgglada virkade bilden. Hoppas du har tid att svara igen. : ) MVH Emelie

Tipsy Tessie sa...

Hej igen!
Det finns inget rött påslakan på någon av mina bilder och inget virkat heller, så jag förstår inte vad du menar. Leo har bara en vit säng i sitt rum och påslakanen som var i skrev jag i inlägget innan. Nedanför Leos säng har han en vit soffa, är det den du menar? I soffan ligger en kudde med grå grund och röda fiskskellett på, är det den du menar? Den är inköpt på House of Lola.
Mvh/Tessie

Linda sa...

Mycket snyggt! Jag vill också fixa i barnens rum. Problemet är att de har för många åsikter om hur det skall vara och de stämmer inte med mina..... ;-)
Råkat ut för det än? Hur gör man då? Om det inte änns går att sammanföra ideerna utan att det blir ett mischmach av alltihop. Låt oss säga att min stora sons ideer av sorterat är fina högar på golvet tex :-/ Lådor är onödigt, och ett tag skulle allt vara svart: :(

Ida sa...

Tror Emelie menar påslakanet på din "bylinebild" ( säger man så?;)

Superfint pojkrum, jag laddar för att få göra i ordning våran lillkilles rum senare i höst. Blir lite retro blandat med svart, turkost och gult!

Juvelia sa...

Vilken härlig blogg du har!

Jättefint rum!

Therese sa...

Otroligt fint, gillar verkligen färgerna, i synnerhet den turkosa! Gissar att han är nöjd med nya rummet?

Linn sa...

Verkligen fint! Du har ett underbart färgsinne och får ihop allt så bra. Ni har verkligen en röd tråd i er inredning och jag måste säga att din blogg är toppen!

Anonym sa...

Så grymt snyggt! Michelinlampan är helt underbar. Du är SÅ HIMLA DUKTIG, älskar allt du gör typ :)

/Sofia

Michelin sa...

Hoppas det är ok om jag lånar bilden på Michelin-gubben och lägger in på min blogg, eftersom jag efterlyser en sådan gubbe och vill göra till en liten lampa.. Jag länkar naturligtvis bilden till din sida också.. Hälsningar Michelin