onsdag, oktober 12, 2011

Shoppinglycka!

Tack för alla glada tillrop igår om min kommande bok. Ni är så gulliga. Det ska bli så himla skoj!
Idag hämtade jag ett paket från Campadre på posten. Det var mina fyndade Uggs, som jag shoppade till halva priset :) Kärlek vid första ögonkastet kan jag bara säga. Inga skor att gå ute i regn och rusk med, men så himla sköna och fina. Löööve<3
Dessutom min nya magasän (uttryck från Infing) med inspiration till tusen. Måste ju leta lite inspiration från utlandet.
Untitled-1
Untitled-2

13 kommentarer:

Linda sa...

Det ser ut att vara en spännande tidning, är den bra? Var hittar man den? :)

Elinas inspiration sa...

Så underbara! Lycka till med virk-boken. Förstår inte hur du hinner med allt. Så flitig du är.
Kram
Ann-Sofie

Annika sa...

Ser ut som en trevlig tidning! Är personligen väldigt förtjust i brittiska tidningar. Och det ska bli jättekul att se dina idéer i din bok!

Kanel & Cayenne sa...

Underbara UGGS!

Och Mollie Makes är väldigt inspirerande! Linda - du kan hitta den på Pressbyrån.

Kram Jennica

24seven by [bo:bakk] sa...

Hej du queen av virkning, nu har jag läst ikapp samtliga av dina virk-inlägg. Du är faaaantastisk! Jag är sjukt imponerad av alla olika stilar, mönster och modeller du improviserar fram! Såg att du gillar ugglor och kom på att tänka på en uggleburk jag försökte mig på att virka för ett tag sedan. Mönstret finner du här: http://tinglas.blogg.se/2009/may/utkast-2.html Skulle vara roligt att hur din blir. Min är ett freak.... Förra året virkade jag även en elefant, såg att du hade gjort en likadan. Eller likadan var den väl inte riktigt. Min elefant var också ett freak. Men ett ganska gulligt freak. ;)

Stor kram och bamsegrattis än en gång till din bok. Jag tipsade om den på min blogg. Lite PR är väl aldrig fel tänker jag. :)

24seven by [bo:bakk] sa...

Nu tjatar jag på med en massa tips men jag gjorde en sittpuff i somras som jag blev jättenöjd med. Kolla gärna och inspireras ännu hellre: http://24sevenbyboback.blogspot.com/2011/07/diy-schysstaste-sittpuffen.html

creando sa...

Av en slump ramlar jag in på din blogg och är HELT såld! Underbar! Jag återkommer garanterat!
Kramar Kicki

24seven by [bo:bakk] sa...

Hej igen, tack för dina kommentar och angående vad jag personligen skulle vilja se i din bok så gärna sittpuffar. De är ju inte bara snygga utan otroligt användbara, bådfe i vardagsrum som extra sittplats och i barnrummet att hoppa från, sitta på leka med etc. De kan man ju variera i oändlighet. Runda, tillplattade runda, fyrkantiga etc. Och med dina härliga färger du brukar använda tror jag det skulle bli jättefint. Jag har fått förfrågningar om jag vill sälja den jag gjorde så du skulle säkert kunna ha lite business på det där om du skulle vilja. Virka sittpuff i mattrasor gick relativt snabbt för mig och för dig är det nog gjort på en kväll. Jag har funderat på att virka en matta i mormorsrutor av mattrasor. En ganska tät sådan. Det kanske kunde vara en idé. Jag såg ju den fantastiskt fina matta du har på bloggen. Love it! Kram- Helena

"Infing" sa...

Ljuvliga rosa skor!

Härligt med magasän me :-)

Kramar

Himlavit sa...

ÅÅ så läckra uggs.. Vilken tur du haft som hann på ett par, jag tycker alltid allt är slutsålt när jag kikar in där =)
Kram Tessan

HannasHörna sa...

Hej hej!

Snygga uggs! Grattis till virkboken. Vad kul! Jag fick tidningen i somras när min vän från London kom hem. Var har du hittat din?

Trevlig helg!

Kram

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *