söndag, januari 20, 2013

Januari-nystart?

2012 var ett helt hysteriskt år för mig jobbmässigt och jag försöker fortfarande komma ifatt i mitt huvud. Inspirationen kommer och går. Ibland får jag värsta rycker och börjar på flera nya projekt för att sedan sakna motivation och inspiration i långa perioder. Det är bara att ta det lite lugnt och vänta på våren och inspirationen till nya ting antar jag. Försöker bota min vinterdeppighet med mycket motion och det funkar riktigt bra måste jag säga. Här är lite av mina senaste påbörjade projekt och vårt vardagsrum så här mitt i vintern. Kände att jag behövde lite lugnare runt omkring mig ett tag och plockade bort alla färger. Nu när ljuset sakta börjar återvända börjar jag längta efter mer färg också. Ozzy älskar alla sina djur och fick ett hus i julklapp där de kan bo :)
För er som frågar om min virkbok, så kommer den att kunna köpas via bokklubben Skaparglädjen i juli, ni andra får ge er till tåls till September. Men, jag ser den ta form mer och mer, och jag är sååå stolt, det blir så bra!!! Ni ska få se.....
Untitled-1
Untitled-2
Untitled-3

10 kommentarer:

Ingrid sa...

Hi,
I love those circles: beautiful!

kirsten sa...

Wow! Unfortunately my Swedish is not so fluent anymure but I really, really love your pictures! Especially the circles in the white squares seem like a great colour and pattern combo!

Keep up the good work ;)

Love, Kirsten

HannasHörna sa...

Så fint! När kommer din bok ut? Så mycket fint!

Tipsy Tessie sa...

Det står i inlägget när boken släpps :)

Therese sa...

De där cirklarna är så sygga! Jag får dem aldrig platta dock..hur gör du?

mvh Therese

Therese sa...

...glömde fråga vilket garn du använt till cirklarna? ljuvliga färger!

//Therese

Лейсан sa...

HI!
It is so beautiful

Fröken S sa...

Jättefina rutor med cirklar, hur gör du?

Jag känner igen det där med att med våren kommer behovet av mer färger, just nu tonar jag ner mer och mer och försöker hitta lugnet att stampa ifrån på ett bra sätt inför resten av året.

Vad spännande med boken och vad roligt med olika fotouppdrag!

Ha en finfin helg när du kommer så långt!

Emelie sa...

Jättemysig blogg du har! Tänkte bara fråga hur du gör när du virkar ihop dina mormorsrutor? Har provat några olika varianter men det blir inte riktigt som jag vill ha det

Allt och/eller Inget sa...

Å vad jag gillar den ljusa filten med färglada ringar i!!