söndag, juli 14, 2013

Sommar och semester (ibland)

Älskade sommaren är här på riktigt och jag passar på att vila upp mig ordentligt efter förra sommarens späckade schema. Detta blandat med lite roliga småuppdrag några härliga sommarkvällar, då känns det inte som man jobbar ändå.
IMG_8883-copy
Fräknigaste sommarfotografen smakar på rekvesita för yogafotografering i skogen bland myggor och knott och publik i form av nyfikna kossor. Underbart skoj. Denna gången var det Shriyoga som skulle fotas och målet var att få fram en färggrann och rolig yoga blandat med naturen, för att visa kontrasterna. Vad tycker ni?
Untitled-1
IMG_8608-copy

5 kommentarer:

Anna sa...

Härliga och kraftfulla bilder!

Monkan sa...

Kossor, kan ju inte bli mycket somrigare än så :)

Grattis till utgivning av boken! Jag kommer att ha mycket höga förväntningar på den :) Eftersom du ju visat så mycket fint i bloggen förut, och eftersom ICA-böcker brukar vara mycket bra! Och så dina fina bilder på det. Nästan så man kan längta liiite till hösten mitt i denna härliga sommar.

P.S. Då får du uppdatera profiltexten nu då :)

Anonym sa...

Boken kom i brevlådan i fredags och den är jättefin! Ska skaffa en 3,5 virknål bara så ska jag börja med något. Blev oerhört sugen på den stora väskan. Mvh Jenny

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *