lördag, juni 09, 2012

Min lille kille!

Många roliga saker mamma har hemma som man kan leka med och testa innan de ska vara med på diverse fotograferingar. Ozzy testar säkerheten såklart :)
Lite långt mellan inläggen just nu, jag vet, men jag jobbar just nu så mycket jag kan och jag lovar att det blir tätare när tempot lugnar sig igen :)
Untitled-1

4 kommentarer:

Engelska Villan sa...

Hej
Första gången jag är här hos dig! Vilken härligt färgglad blogg! Fastnade här en lååång stund :) Det började med väskan gjord av "afrikanska virkade blommor"! Så himla fin! Du har ingen beskrivning? Och din bok låter ju superspännande. Jag är virkentusiast ut i fingerspetsarna, så den kommer jag allt att spana efter :) När kommer den ut?
Hälsningar Anna

CreandoPhoto sa...

Gulliga killen :)

Själv surfar jag runt här hos dig och är så nöjd, så nöjd i väntan på tätare inlägg :)

Kramar

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Så søt :)

lisa pinkfriday sa...

Hej anledningen för jag skriver till dig är för jag gillar din blogg och har den på min länklista :) Jag skulle vilja välkomna dig till en grupp som är öppen för alla färgglada typer! Syftet med gruppen är att ha ett forum för oss inredningstokar där man kan länka till massa skoj, dela med oss av inspirerande bilder och erfarenheter. Även byta och sälja grejer kan du göra här. Inga regler förutom vara trevlig och ha kul! :) Alla är varmt välkomna, Vänligaste hälsningar Lisa
Färggladahem och pyssel:
http://www.facebook.com/groups/380587038657088/