söndag, maj 05, 2013

Garden Glory trädgårdsslangar

Ni som har följt mig ett tag här på bloggen vet att jag bloggat om de fina, läckra trädgårdsslangarna i fina färger från Garden Glory. I ca två år har de funnits på marknaden och de är nu på väg att spridas i hela vida världen och de vann dessutom svenska design priset förra året. Jätteskoj och extra roligt eftersom jag fått följa Lindas väg redan från början av allt. Det började med att jag fotade fina Linda på hennes möhippa och sedan dess har vi hållit kontakten.
I fredags tog jag båten ut till deras hem på Donsö utanför Göteborg, för att fota lite miljöbilder på olika husfasader med olika slangar. Underbart väder hade vi och jag fick värsta semesterfeelingen när jag var på väg. Roligt hade vi och jag tog många fina bilder innan det var dags att bege sig hem igen med båten. Det var ett superroligt uppdrag och kul att inte alltid behöva fota människor :)
Donsö_01
Flakmoppe är ett måste när man bor på en ö. Glada, trevliga Linda är snygg så klockorna stannar :)
Donsö_03
Vem vill inte ha en snygg guldslang med tillhörande horn att hänga den på på sin vägg, urläckert!!!
Donsö_02
Lite trixigt att arrangera slangarna snyggt. Ibland vill de inte göra (eller ligga) som man vill.
Donsö_05
Underbar miljö på de små öarna utanför Göteborg. För att inte tala om alla fina träväggar jag hittade överallt. En fotografs himmelrike :)
Donsö_04
Kolla in den snygga presentförpackade slangen man kan köpa! Ser ut som snyggaste handväskan :)
Donsö_06
Så här glad blir man när man jobbat färdigt efter några timmars effektivt arbete.
Dessutom blev fotografen (jag) bjuden på god lunch när vi var färdiga och skjutsad med flakmoppen till båten i lagom tid. En lyckad fredag helt enkelt!

2 kommentarer:

Om Ett Hus sa...

Jag har också bloggat ett par gånger om dessa trädgårdsslangar sedan de kom. De är underbart fina! :) Verkligen piffiga! Mvh Susanné

Mikaela sa...

Gud så fint! Och guldslangen med horn....jag döööör. Vill ha!