fredag, oktober 04, 2013

Äntligen helg...

som sagt. Efter en lång och intensiv vecka tar jag nu helg. Var inne i lokala garnaffären i Alingsås där jag bor, som heter Garntua. Detta för att hitta lite inspiration bland hyllorna till något nytt höstigt projekt. Blev handfallen förälskad i garnet Puno. Underbara färger och så himla mjukt och skönt. 6st nystan i olika färger fick följa med hem. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på än, men funderar på en sjal i mormorsrutor med fransar. Lite mer dämpade färger för att vara mig, men sådan blir jag när hösten börjar krypa sig närmre. Skönt med lite dovare färger till de starka färgerna också.
Så nu kryper jag ner i soffan, lägger upp benen, sätter på "Yoga Revolution" på Spotify och plockar fram rätt virknål för att starta på mitt nya projekt. Underbart skönt, speciellt när man känner den första höstförkylningen krypa på mig och näsan rinner.
Planen är dessutom att testa lite reflextråd i ett av mina projekt. Har en bra idé på vad jag vill göra. Få se om jag hinner klart med detta i helgen.
Trevlig helg alla!
Inga kommentarer: