fredag, juli 25, 2014

Nytt i sovrummet!

Ja, uppdateringarna kommer inte ofta nu för tiden, men jag passar på att titta in mitt i semestern med lite bilder på vårt "nya" sovrum. Vi köpte nya fina ställbara sängar (jag vet, vilken lyx!) för ett tag sedan och passade då på att göra om en smula. Kände nu att det var dags att lugna ner färgskalan en smula, så sovrummet är en lugn och vilsam plats att komma in i, utan massa hysteriska färger.
Sagt och gjort så målade vi väggen med fönstret (som innan hade en mönstrad tapet) med Kalklitir-färgen Leo. En ljus grå färg som går åt det varma hållet. Var väldigt skeptisk när vi började måla och tänkte, hur ska detta kunna täcka? Men som rena magin så torkade färgen (väldigt snabbt!) och väggen var underbart ljusgrå. Två gånger målade vi och det räckte. Blev otroligt nöjd med resultatet. Hade tänkt att ta en annan grå först, men fina Annelie på Inreda.com rekommenderade denna gråa för att få en varm ton i den. Underbart! Det grå överkastet, lampskärmen och den fina handgjorda krukan kommer också från Inreda.com.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Såå fint!! Varifrån kommer de snygga kuberna på väggen?

// Hanna

Tipsy Tessie sa...

De kommer från Bloominville.
//Therese

Tipsy Tessie sa...

Det gick lite fort Bloomingville menar jag naturligtvis :)

Åsa sa...

Undrar om det rosa täcket, vart är det ifrån. Skulle vilja ha ett liknande i grått eller vitt. Tack!!! :)

Tipsy Tessie sa...

Det rosa överkastet har jag köpt i en affär i Göteborg som heter Grandmas. Jag kollade märke på det och det var IB Laursen :)

Åsa sa...

Tack för ditt svar! Tack också för du delar med dig på din fina blogg, blir alltid så inspirerad. Ta hand om dig! /Åsa