lördag, maj 17, 2008

Mini-album

Hej alla glada scrapvänner! Nu har äntligen min scrapmojo kommit tillbaxs! Jippie! Tänk att det helt plötsligt är som en propp som lossar och insiprationen bara flödar. Får se hur länge det håller i sig.
Igår gjorde jag klart Leos mini-album. Superskoj och fort går det. Det är ju lite klippa och klistra och helt plötsligt har man plockat fram nästan alla grejer man har och klistrar på lite allt möjligt. Kul säger jag bara. Det här kommer jag att göra fler. Kul att göra ett tema och jättekul att ge bort som present till någon.
Idag har vi tagit det lugnt för Leo är jätteförkyld näsan bara rinner. Vädret är strålande men inte så varmt och varje gång jag går ut så svider ögonen och näsan kliar och rinner (pollen). Ska försöka pilla klart i mitt scraprum så att jag kan visa er bilder på hur fint det har blivit.










4 kommentarer:

petrified in pink (Petra) sa...

Åh, vad fint det blev. Härliga kort och underbara dekorationer. Jag blir riktigt sugen att göra ett jag med men jag har fullt sju att göra i ordning vårt blivande scrap/pyssel/familjerum.

Ha' en fortsatt härlig lördag och hoppas lillen kryar på sig.

Kram P.

Anonym sa...

Det albumet är verkligen toksnyggt!

annika5064 sa...

Men vad fint!

Anna sa...

Vilket sött album!

Sommarkramen Anna