söndag, maj 11, 2008

Å så en ny LO!

Jaha, det har varit hektiskt hela denna veckan. Så mycket saker man vill hinna med. Förrutom att jobba så har jag ju gått Photoshopkurs på kvällarna som jag nämnt hos Mikaela. Förrutom det har vi satt upp en vägg i vardagsrummet. Kommer att lägga ut bilder när vi börjar att bli färdiga längre fram. Har precis färdigställt grovarbetet. Det blir så bra! Äntligen har jag fått ett eget hobbyrum!

Sedan har det ju varit helt underbart väder och man har ju helst velat vara ute hela tiden. Igår var jag ju iväg och köpte en ny kamera oxså. Det blev en Canon EOS450D. Har testat den lite idag och jag säger bara, herregud vilken skillnad! Önskar att jag satsat på en digital systemkamera för länge länge sedan. Mycket lättare och roligare att ta kort. Nu väntar jag bara på att affären jag köpte kameran i sak få in teleobjektivet så att man får Zoooma lite!

Ivilket fall som helst här är min senaste LO med papper och små otroligt söta band från Pappersbiten (Love elsie). Har scrappat ett kort på mig själv för ovanlighetens skull. Kunde inte motstå de gulliga papprena. Jag älskar ju allt gulligt och shoppa naturligvis!!!





5 kommentarer:

(Favvis)Maria sa...

hihi.. rolig LO! Jättefin!

Jenny sa...

Jättegullig LO! Så härliga färger och söta dekorationer.
STORT grattis till kameran också. Jag är inte alls avundsjuk... :p

Ha en härlig vecka!

Anonym sa...

Hej!
Har lite frågor angående förändringarna/justeringarna
korten på din son 6& 9 maj och på blomman 6 maj du lagt in för några dagar sedan.

Hur har du gjort för att få bilderna så där bra i Photoshop, va för förändringar justeringar? Började själv kolla på Mikaelas sida för sent, hann inte anmäla mig =(, borde gå en kurs.
Och så en fråga till =). Du har använt så snygga små "frimärken" med text på LO 2 & 10 april, vad kommer dessa ifrån?
MVH Jessica

Tipsy Tessie sa...

Det mesta med bilderna är väl ;levels,brightness,colourbalance och skärpa. Den bilden på Leo 9maj är mer avancerad än så och skulle ta alldeles för lång tid att förklara här. Maila Mikaela och fråga om det finns någon changs att komma med nu. hon har mycket bättre förklaringar med bilder och exempel.
De små frimärkena kommer från Fancy pants senaste kollektioner.
Lycka till!

Anonym sa...

Tack för svar, har nu anmält mig till nästa kurs med Mikaela =). En sista fråga bara, hur har du gjort blommorna på korten du gjort 15& 16 april?

MVH Jessica