onsdag, september 03, 2008

Inlägg nr.200!

Idag var jag helt slut när jag kom hem från jobbet. Brukar i och för sig vara ganska trött eftersom vi har vanligtvis ganska långa dagar eftersom vi pendlar varje dag mellan Alingsås och Göteborg. Vi åker 6.40 hemmifrån och kommer hem ca 17.00. Blir inte så mycket tid över som man hade velat. Önskar för det mesta att dygnet hade några timmar till för jag verkar aldrig kunna gå och lägga mig i tid. Idag var jag nog extra trött eftersom det känns som att jag har en förkylning i kroppen. Jag hoppas att det inte bryter ut något riktigt för jag har verkligen sett fram emot att jobba på mässan på lördag. I vilket fall som helst så var jag för trött för att plocka fram scrappgrejerna, och då brukar jag leka med digitala scrappar istället. Verkar ha snöat in på svart, vitt och rött i kombination eftersom det har blivit det två dagar i rad :)
Idag har det också varit vår bröllopsdag (grattis älskning!), men eftersom Ronnie har varit iväg och repat ikväll eftersom han ska till Malmö och spela imorgon så blev det inte mycket firat. Om ni undrar så är det 3 år sedan vi gifte oss och 16år(!) sedan vi träffades (unga och oskyldiga). Vi tänkte fira lite mer på fredag och komma iväg någon helg längre fram på något kul.
Ha det bra alla goa bloggvänner och synd ni som bor för långt bort för att komma på mässan i helgen eller inte kan komma hoppas vi kan ses en annan gång. Ni som tänkte dyka upp-ska bli jättekul att ses :)

4 kommentarer:

Nina sa...

Wow. Sagolikt läcker layout, som alltid! Vilket underbart foto av er!

Yvonne sa...

Jag är så glad över att ha hittat en ny favoritscrappare :-)

Tack för inspirationen!

annika5064 sa...

Att man kan göra såååå vackert digitalt! Får kanske börja med det...vi ses på mässan, kommer fram och säger hej till dig!Annika

Nallebr.. sa...

ÅÅ SÅ UNDERBAR LO!! ni är så fina!!!grattis på bröllopsdagen...
och hoppas du slipper bli förkyld till helgen:)