tisdag, september 02, 2008

Ny LO!

Ny vecka och äntligen fick jag lite tid igår kväll att scrappa på riktigt. Kände mig riktigt inspirerad för en gång skull. För första gången testade jag också att sy med symaskin runt kanterna på pappret. Det var superkul-det kommer jag använda fler gånger. Kändes lite underligt att sitta och sy i papper.
Ser fram emot nästa helg och Stämpel & Scrappmässan. Ska hjälpa Sanna i Pappersbitens monter. Ska bli jättekul. Är det någon annan som ska på mässan som vill passa på att träffas :) Hade ju varit kul att se er andra bloggare "in real life".

9 kommentarer:

Mikaela sa...

Jag kommer nog på lördag, kikar förbi och säger hej.

Myamia sa...

åh va fiiin! jag använde oxå symaskinen nyss, det är så kul och jag borde göra det oftare. så jobbigt att plocka fram den bara ;)

på mässan ska jag stå hos Papermaze denna gång. Men så kul att både dom och scrapduon är på mässan, hoppas bara jag hinner med och tjattra med alla :) Ska bli kul att ses, kommer och handlar hos dig :) kram maria

Linda - www.knorrigt.com sa...

Åh vilken fin layout! Jag ska till mässan på lördag och göra av med alla mina pengar. :)

petrified in pink (Petra) sa...

Underbar LO, jättefint med det maskinsydda, tillför verkligen en ny dimension. Vi blev i helgen inbjudna till ett till kalas på söndagen så nu ska vi ha firande för lilla E på lördagen och sedan på söndag så skall de stora barnen först på barnkalas på förmiddagen och sedan skall hela familjen på middag på eftermiddagen... blir nog väldigt svårt att klämma in ett mässbesök, tror det är första gången jag missar den... Hoppas ni får trevligt!

Morfen sa...

Grymt snygg layout!! Ska bli så roligt att jobba ihop på lördag och hinna träffas lite längre än sist. ;) Vad coolt att vi har barn som är lika gamla med tre bokstäver i namnet också.. *s*
Kramis! Ses på lördag!

Nallebr.. sa...

så snygg!!! visst är det skoj att använda symaskinen..
(säger syfröken:)..snyggt blev den iallafall.. synd att man bor så långt från göteborg för det är väll där mässan är..

maybe*mej sa...

jättefin lo. Ha det ¨å kul på mässan. kram

I ett litet hus sa...

Superfint! Det blir så fint att sy, det borde man göra oftare! Synd att man har så tung symaskin bara...

Ha det gott! Kram Lotta

Anonym sa...

Såå otroligt mkt snyggt du gör!!! Du är grym! =)

Ha det gott, kram