torsdag, januari 29, 2009

Digital LO!

Här går det lite upp och ner just för tillfället. Ena dagen är jag jättepigg, för att nästa dag inte orka göra något överhuvudtaget. Idag har vi varit på inskrivningssamtal på MVC, och jag fick träffa samma barnmorska som jag gjorde för ca 5 år sedan. Det kändes bra för jag gillade henne jättemycket förra gången det begav sig :)
Ikväll har jag i alla fall fått ihop en digital LO. Jag började med en mall jag nyligen köpt och slutade någon helt annanstans, så brukar det vara för mig faktiskt. Även när jag scrappar "in real life", så börjar jag med foton och papper och när jag sedan är färdig har jag bytt både papper och ibland foton några gånger på vägen. Jag tror att jag har lite svårt att bestämma mig ibland :)
Dekorationer jag använt hittas här och här.
1-2009

9 kommentarer:

Åsa Danielson sa...

Sâ snygg! Jag vet inte varför men jag har inte digiscrappat en ända gâng, tror att jag "behöver" ta pâ det jag gör. Men det kanske blir av en dag det ocksâ! :)

Började scrappa igâr kväll och ska nog fortsätta efter lunch innan jag börjar jobba. Det är inte bara du som är upp och ner. Igâr hade jag jättelust att pyssla och idag har jag ingen ork. Konstigt. Och jag är inte gravid! :D

KRAM ♥

angelmax sa...

vad fin din blogg har blivit men jag gillade den jätte mycket innan oxå men detta är ju en helt annan stil, jag är jätte avis önskar min blogg kunde ha så fint utseende har du några tips tar jag gladeligen emot dem!

Diana sa...

Fantastiskt snyggt!
Stort TACK för länken till Oscrap. Denna guldgruva har jag varit helt ovetandes om tills nu :D

Hoppas du inte behöver dras med tröttheten alltför länge. Det hjälper ju inte att det fortfarande är rätt korta dagar och grått ute. Det blir ju ändå lite ljusare för varje dag (även om det inte mörks just nu) och snart kommer väl solen tillbaka också :) Är helt övertygad om att man är piggare som gravid under vår och sommartiden än höst/vinter...

Ha en bra helg!

badanka sa...

UNDERBAR!

Debee Campos sa...

that's such a beautiful page!
:)
-debee

Charlotta sa...

Vad läckert !! urfint helt enkelt !!

Anonym sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *