tisdag, januari 27, 2009

Nu e´ja´färdig (tror jag) :)

Tack alla, ni är så underbart gulliga allihopa. Jag kan till min egen stoooora lättnad säga att illamåendet har blivit mycket, mycket bättre denna veckan, så man börjar att se en ljusning i det hela. Så otroligt skönt. Därför har jag haft lite ork över de senaste dagarna och det är så mycket saker som jag bara längtar efter att sätta tänderna (eller händerna) i.Till helgen ska vi på dop hos våra kompisar och för första gången har jag testat att göra en digital poster-tavla till lille killen i present. Jag gjorde den i Photoshop och beställde den från Crimson, som naturligtvis skickade den på mindre än 24 timmar (de är otroliga!). Så idag har jag ramat in den i en vanlig ribba-Ikea-ram, och det blev faktiskt otroligt snyggt, blev väldigt nöjd med resultatet. Tänkte försöka fota den imorgon när jag kommer hem-annars får det vänta till helgen. 
Nu har jag pillat färdigt med ombyggnaden av min blogg (tror jag som sagt). I alla fall de största förändringarna-som att ändra bloggermall. Har bråkat med datorn de senaste dagarna för att försöka ladda in rätt bloggermall och till slut kom jag på hur jag skulle göra :) Tur var det annars hade jag blivit galen (jag var på god väg kan jag säga). När jag väl fick inladdat min bloggermall- som föresten heter minima white och finns att ladda ner här, så hade underbara Diana så superbra tips på sin blogg hur man justerade storleken på de olika kolumnerna.


6 kommentarer:

Myamia sa...

asså du hittade en mall... attans sån tur hade inte jag, jag satt i en hel natt med en beskrivning på engelska som jag hittade ngnstans på nätet. där var det steg för steg hur man ändrade om i mallen. det var jobbigt ;)
din sida blir skitsnygg :) ska se om jag ska testa att bredda min sida lite, men vet inte hur jag kan göra det.
skönt att du börjar må bättre nu, härligt :) kram maria

jenny M sa...

Å vad fint det bidde här! Trevligt att höra att du mår lite bättre nu också. Stort grattis ännu en gång. :)

Mikaela sa...

Det blev jättefint och vårfräscht här inne. Håller också på med en ny mall, men det får vänta lite, har inte tålamodet för tillfället. Kram!

Anonym sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *