söndag, februari 01, 2009

Helgen i bilder!

Å så va en helg till passerad. Mår fortfarande ganska uselt, även om det varierar från dag till dag. Har så många olika saker som jag vill ta tag i, men för tillfället verkar det vara en omöjlighet. Tålamod, är väl ordet antar jag, tror inte att jag är så bra på det alls :) Men jag siktar in mig på att om några veckor till bara så mår jag nog väldigt mycket bättre. Därför är det också ganska glest med kommentarer från mig nuförtiden. Hoppas att ni förstår. Nu till helgens händelser. Vi var på dop i Båstad igår när lille Tim skulle döpas. Jag hade gjort en doptavla till honom. Så jag visar både digitala versionen och hur den såg ut i verkligheten.
Tims doptavla
Doptavlakort
Jag gjorde även ett litet kort till paketet
Dopkort-Tim
Leo tyckte det var spännande med dop men är inne i en ålder då det är väldigt svårt att vara stilla mer än några sekunder åt gången. Kan säga att det var en prövning att tillbringa sammanlagt 5 timmar i bilen. Som tur var så sov han några av dessa timmar. I vilket fall som helst så passade han på att springa på gårdsplanen runt kyrkan efteråt, och jag passade på att ta några kort. Önskar så att man kunde få lite av deras underbara energi, min verkar ju inte existera just för tillfället.
Energiknippet Leo
Idag har det varit städning som har gällt och en promenad i det vackra solskenet.
vårkänsla
Ha en underbart vecka!!!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket fint dopkort. Gillar verkligen det stilrena i denna tavla. Vackert!

mek73 sa...

Vilken fin doptavla? De måste ha blivit jätteglada. Hur har du gjort den. I photoshop eller illustrator? Vill så gärna lära mig.

Maria

Tipsy Tessie sa...

Oj, glömde ju skriva det i inlägget-men den är gjord i Photoshop och det var faktiskt mycket enklare än vad jag trodde :)

Nallebr.. sa...

såå fina saker!!! du är verkligen duktig!!! och härliga foton på Leo!!! det tillhör väll åldern, att det är sååå svårt att sitta still..här en lika dan kille här hemma:) kram

Monicas Univers sa...

Så utrolig fint det dåpsbildet du har laget!! Skikkelig stilren og flott.

Diana sa...

Vilken ursnygg doptavla! Älskar både färger och komposition!

Leos fleece är mumma för ögat :D

Anonym sa...

Åh vilken underbar tavla!

Anonym sa...

Jättefin doptavla!
Fin bilder på killen och snygg jacka han har!
Cult Design har mycket snyggt. Ha det gott.

Sanna F sa...

WOW vilken snygg doptavla!!!
Du gör så grymt snygga saker!

Anonym sa...

Är lite intresserad hur du gjorde tavlan. Min syster ska få barn och jag skulle så gärna vilja göra en åt henne.

Maria

Anonym sa...

Hej!
Gillar dina tavlor starkt. Skulle själv vilja göra liknande.Såg att du gör dessa i Photoshop och inte Illustrator, vilket jag också bara har(psp). Blir jätte glad om du har lust att berätta hur man går till väga. MVh Annika (annika.andersson86@bredband.net