söndag, mars 29, 2009

Vårfoton i fotoboken!

Lite ont om inlägg i bloggen nuförtiden. Men på veckodagarna har jag fullt upp med att orka jobba. Varje dag deckar jag så fort jag kommit hem. Det har blivit bättre, och jag hoppas på att sommartiden med ljuset och lite inspiration av alla nya foton jag tagit ska få mig att hålla mig vaken lite längre om kvällarna.
I helgen har det i alla fall varit underbart vårväder och Leo älskar att vara ute och leka, helst med bästisgrannen Annie. Tog lite foton i lördags då de lekte på vår uteplats i solen. Blev en perfekt dag i lördags enligt Leo. Eftersom maken varit borta hela helgen inlåst i en studio och jobbat, så hade vi det mysigt, jag och Leo. På dagen var vi på bio-Pettson & Findus, som är Leos absoluta favvisar, och sedan när vi cyklade hem hade solen kommit fram och Annie var hemma så att de kunde leka hela eftermiddagen.
Här är två nya uppslag till den blivande fotoboken.
28mars2009,Leo128mars2009,Leo2
28mars2009,Annie128mars2009,Annie2

6 kommentarer:

Anna/Augusti_73 sa...

Ljuvliga foton! Och åååh vad man längtar efter våren. *suck*

Maria sa...

Foton som får mig att längta till våren. Vi här uppe i Norrland får nog vänta lite till. Mycket snö ligger kvar, stora snöhögar som barnen älskar att leka i. Jättefin layout!

Desideria sa...

Wow! Fantastiskt fina färger och ljus i bilderna!! Det kommer bli en jättefin fotobok. (Har länkat dig på min blogg, hoppas ok?) Ha det fint!

maybe*mej sa...

Dessa sidor var ju fantastiskt fina. kul. såna underbara färger och sidorna känns lätta och tilltalande. det var roligt att se dem. kram
Ps. hoppas att allt gick bra på ultraljudet.

Susannah/Bonadea sa...

Hittade hit från någon annan blogg-Ursnyggt gjort- brukar göra liknande med mina barn- planerar en bok om 2009- och tänker nog låna mer av de färgade prickarna...;-).Anar att du också är Ali Edwardsfreak?

Hemmabloggaren sa...

Uuuunderbara bilder och härlig lo! Lycka till på UL, det är så coolt att få en första titt på den nya familjemedlemmen.