tisdag, maj 12, 2009

Fotoboken igen!

Nu är jag färdig med min fotobok i A4-format. Gjorde klart de sista sidorna idag, innan jag startade jobbet med att redigera alla mina foton från fotouppdraget i söndags. Återkommer om vad det handlade om så småningom, när jag har fått tillåtelse att visa upp dem. Tills dess får ni se vad vi gjorde i påskas :) Passar också på att tacka PetrifiedinPink för den fina Glad Påsk-loggan.
Nu ska jag påbörja nästa fotobok i fyrkantigt format istället tänkte jag.
långfredag3,långfredag4
Påskafton1,Påskafton2
Påskafton3,Påskafton4
långfredag5,långfredag6
Påskafton5,Påskafton6

När jag la ut bilder från vår grillmiddag i påskas så var det någon som frågade om receptet på den supergoda potatisen vi hade till köttet. Det var ugnsbakad fetaostpotatis och var med i ett av Leilas matlagningsprogram på 4+, receptet hittar ni här.

5 kommentarer:

Therese sa...

Åh vad mycket fina sidor du gör! Du är verkligen en inspirationskälla!
Gör du egna templates när du gör fotosidorna eller använder du färdiga?

Tipsy Tessie sa...

Jag gör egna templates till denna fotobok.
Mvh/Tessie

infing sa...

Himla fin bok blir det, så härliga färgglada bilder!

(Favvis)Maria sa...

Riktigt fint!

maybe*mej sa...

det blir superfint. kul med den strama strukturen till bilderna. ja för att inte tala om alla snygga bilder på leo =) Passar så bra med alla fina färger till.. Beställe du på Myphotobook.. isågall... kan inte du lägga till mig som kontakt så kan jag få kika på den när den är helt färdig. så snyggt när man ser alla sidorna tillsammans.. om du vill så klart. hoppas att du mår bra annars. kul att du orkar vara innen lite oftare nu än innan på bloggen så att vi andra stackare kan få lite inspiration... är lite scrappsugen men måste jobba med min hemsida. (inte bloggen) jag ska uppdatera den eller snarare göra om den totalt.. det tar sin tid. kram på dig