torsdag, januari 07, 2010

Inredning och underbara vänner!

6jan2010

1., 2. och 4.
För lite mer än en vecka sedan hade jag söta Nallebrum med familj hemma på besök. Lille Ozzy fick den underbart fin fina stjärnan med texten "sötnos" på. Tillverkad av henne själv. Titta in på hennes blogg och se annat fint hon gjort.

1., 2. Den underbara lejonskallran från Maileg fick lille Ozzy av söta Carina som vi träffade och fikade med i stan för ett tag sedan. Kolla in hennes underbara bilder på hennes blogg Infing funderar. Kaninen som sitter på hyllan är också från Maileg inhandlad av mig själv i somras.

3. Tradera fynd till Ozzys små fossingar nu i vinter. Har blivit lite av Tradera-freak nu under mammaledigheten. Kollar in varje dag för att fynda fina grejer till Ozzy.

5. Såååå fina disktrasor från Rice fick jag i present av Nallebrum vid deras besök. Åh, jag älskar Rice, kolla in deras hemsida för lite färgterapi i vintermörkret, jag lovar att man blir lite gladare.

6. Återanvändning av julpynt även efter jul. Fina fåglar hänger nu i vardagsrummet, det enda som finns kvar av julpynt, känns rent och skönt.

Underbart att ha så fina och snälla bloggvänner och så himla trevligt varje gång man får träffas i "verkligheten", inte bara framför datorn :) <3

8 kommentarer:

♥ Camilla ♥ sa...

Superfina saker er lille kille ha fått:-)
Jag älskar fåglarna, dom är dåå fina!

maybe*mej sa...

krispigt fint

Postadress Torslanda sa...

Fina presenter. Och fint från Rice - färg ger härlig energi!

Postadress Torslanda sa...

Fina presenter. Och fint från Rice - färg ger härlig energi!

Anonym sa...

O va mycket fint! Du har ju ett sånt underbart hem. De är så inpirerande att få titta in hos er. Stjärnan va helt fantastisk! Kram

Jag... sa...

Himla tjusigt, friskt och fräscht!

Nallebr.. sa...

vilket gulligt inlägg:)

infing sa...

Mys mys...jättesöta saker!

Kramar