torsdag, juli 08, 2010

Bröllop!

I helgen var det bröllop. Igen får jag väl säga eftersom jag redan varit på några stycken bröllop i år, fast då bara som fotograf och inte som gäst. Denna gång var jag både fotograf och gäst. Mycket, mycket trevligt var det. Det var årets varmaste dag och bröllopet hölls på River Café, som jag bloggat om några gånger tidigare. Perfekt läge i hamnen (Eriksbergsvarvet) gjorde att det fläktade väldigt bra. Skönt, men en katastrof för festfrisyren :) Livfulla foton blev det i alla fall, då alla hade vinden i håret.
Det var ett underbart bröllop, med vigsel i tältet längst ut på piren och inte ett öga var tort (inte mina heller). Vi träffade många härliga människor och hörde flera fantastiska tal och specialskrivna låtar (de flesta gäster var artister). Det blev en kväll vi kommer minnas länge :)
Just nu kämpas det med att gå igenom alla 1200 foton som togs. Det ska väljas och redigeras och göras fotobok till det vackra brudparet. Ett väldigt roligt men arbetsamt jobb :) Återkommer med fler foton när jag visat brudparet bilderna först :)
3juli2010,3

2 kommentarer:

www.syfroken.se sa...

Ser fram emot att se fler bilder! Du är så otroligt duktig!

Anna-Mia sa...

JAG ser fram emot att få se fler bilder! ;-)

Tack för allt!