tisdag, augusti 10, 2010

Utlottningsdags!

Nu är det hög tid för en ny liten utlottning bland alla mina gulliga och trogna läsare :) Det är ursöta ugglan och tillika väggklockan Knut (det är Leo som döpt honom!) som nu söker ett nytt skönt hemma att hänga i.
Vill ni vara med i utlottningen? Lämna en kommentar i inlägget om vad ni gillar att läsa om/se här i min blogg :) Ni har fram till söndag 15/8 kl.00.00 på er ;)
Här är det fortfarande semesterlunk, så trevlig vecka på er alla :)
IMG_5354

51 kommentarer:

myamia sa...

OMG! Jag ÄLSKAR ju denna!!!
JAg älskar din blogg för att det är en ärlig blandning av inredning, foto och färg. kram mya

Sockergrynet sa...

Vilken ljuvlig uggla!! Jag tycker du har en utmärkt mix av foto, inredning och scrap!! Tack för att du inspirerar!

kram

terese sa...

underbar utlottning! jag gillar att se och läsa om din inredning! färgglatt och inspirerande!

LissenTo sa...

Jag tycker ju om mixen av allt hos dej, från inredning, pyssel och foto! Just att bli glatt överraskad av vad du inspirerar med för dagen.

Ugglan skulle jag vilja ge i present till min dotter, som samlar sådana.

Kram Lissen

victoria (huset i byen) sa...

For en herlig klokke, helt nydelig.... Så kaster meg på, jeg elsker å lese bloggen din og egentlig alt du skriver om enten det er de skjønne barna eller innredning og ikke minst ELSKER jeg alle de flotte bildene du tar... En stor inspirasjon i hverdagen...
klem victoria

Linda sa...

Åh, den är ju sååå fin!! Jag älskar alla färger i din blogg, att se foton på inredning och pyssel. Underbar inspiration varje gång!

tess sa...

Oj, detta är min nya favoritblogg! Jag älskar dina fotografier, de är så härligt färgglada. Man blir glad av hela din blogg. Jag skulle gärna se den där ugglan hänga på min vägg. Sen att jag fyller 25 den 15/8 gör det ännu mer lägligt ;)
Kram / Tess

Annica sa...

Vill gärna vara med i utlottningen! Jag gillar inredningsinlägg, gärna med mycket bilder! Då blir jag så himla inspirerad till att fixa till själv här hemma! :D

Bokmalen sa...

Jag är oxå gärna med i utlottningen.
Jag är helt betagen i dina bilder!!! En riktig inspirationskälla för en amatör som vill lära sig mer! ;)
Kramen, Maria

Mathilde sa...

Wooo! Så fin! Extremt ha-begär!
Jag tycker ju om det mesta. Inredningen älskar jag. Men jag tycker nog mest om när du skriver om virkning. Blir alltid så himla inspirerad.
Kram

saralill sa...

Ugglor är bäst!
Jag vill helst läsa om vad du shoppar och se fina bilder på gulliga barn med klara färger.
Att färgerna nästan lyser i dina fotografier på ditt hem och dina nära och kära sprider glädje. Det är därför jag läser och kommer så att fortsätta! kramis

Caroline sa...

Älskar bilderna på barnrummen! Verkligen inspirerande! Färg och varition gör också att man ser fram emot nya inlägg! :)

a piece of happiness sa...

Din blandning är väl det som är just så bra. Kanske skulle jag önska ännu mer hemmabilder hos dig. Som den innan med din väninna som fotar efterätten, otroligt kul.

LiseLotte

Fialia sa...

Vilken fantastiskt sööööt klocka!
Jag gillar din blandning av saker i bloggen, men allra mest gillar jag dina bilder från ditt hem och inredningssaker du har och gör.

Ellison sa...

Åh den söta ugglan skulle passa i min nya lägenhet!
Jag gillar hela din blogg, blandningen gör att den aldrig känns stel - utan ger massor av inspiration - älskar färger!

Anonym sa...

Åhh vilken underbar uggla. Jag gillar den digitala scrappingen du gör, samt alla fina foton fyllda med färger! Fortsätt bara som du gör.

Tack!

Anna Burström

Anonym sa...

Hej!
Jag älskar att inspireras av din sida! Det alla små detaljer jag gillar att titta på. Hur dina barns ögon lyser när du fotat dem. Eller de små detaljerna i alla rum. Det är det som gör din inredning så fantastisk! Mitt jobb som dekoratör på Panduro går ut på att det är de små detaljerna som gör det och DET lyckas du med jämt!
Kram
Malin

Susanne sa...

Hej o tack för en superbra blogg, jag älskar att läsa om din inredning, för att du har så klara och fina färger i ditt hem, älskar dom färgerna själv. Ugglan skulle passa i vårt nya sovrum som vi ska bygga. Ha det gott! Kram

Ulrika sa...

Vilken söt uggla! Den skulle verkligen passa hemma hos oss (vi heter Uggla i efternamn..)
Din blogg tillhör mina favoriter, så otroligt inspirerande. Jag gillar särskilt allt pyssel.

Andrea IW sa...

Fina ugglan! Jag går in på din blogg varje dag för att läsa trevliga saker. Det är så härligt med lite färg och inte bara vitt, vitt, vitt.. Dessutom har jag barn i samma ålder och det är alltid trevligt med lite inspiration till t ex barnmrum och pyssel.

Sara sa...

Vill gärna vinna ugglan! Gillar din blogg mycket!
Kolla gärna in min nystartade blogg gultintefult.blogspot.com om du har lust!
Ha en härlig dag!
Sara

gullhjärta sa...

Hej, jag vill också gärna vinna ugglan, skulle passa perfekt i barnens (snart) nyrenoverade rum. Jag tycker om din blogg för att den sprudlar av färg och inspiration. Mest av allt gillar jag ditt pyssel eftersom jag älskar pyssel själv.

Linda sa...

Ugglan är ju helt underbar! Jag läser din blogg varje dag, den är så inspirerande och man blir bara så glad av den. Mest tycker jag om att läsa om inredning och pyssel. Tack för en superblogg!

anna sa...

To die for-klocka! Hur fint skulle inte den hänga bredvid min fyndade string-hylla på min svarta fondvägg?
Jag älskar din blogg, och ditt hem. Du ger mig massa inspiration och det behövs när jag som bäst håller på att skapa mitt drömhem av min allra första bostadrätt som jag köpte för ett halvår sen :)

Lotten sa...

Åhh så fin den var klockan! Jag gillar din blogg för att du vågar använda färg, visar vackra bilder från ditt hem, på barnen samt allt fint virkat ;-)

Kraam Lotten

Therese sa...

Åh den är heeelt underbar!
Den skulle gärna få hänga i mitt pysselrum! :)

Mira sa...

Ugglan skulle trivas ypperligt hemma hos mig.. ;)

Jag älskar din blogg för att den är så underbart färgglad. Fotografierna är så fina, ditt hem gör en glad ( får jag flytta in? ;) ) och dina barn är så söta.

Kramis Mira

Therese sa...

Oj jag glömde ju skriva vad jag gillar! Du kan ta bort det andra inlägget då kanske hihi
Jag gillar mixen av fina foton, alla färger och fina pysselprojekt.
Är inne här nästan varje dag och kikar för insupa inspiration :)

Christine sa...

Japp! Jag är med =)
Jag vill se mer helhetsbilder från erat hem!! I Love it!! =) =)
Kramen på er!

Ann-Sofi sa...

Men vilken söt uggla! Skulle passa perfekt i vårt nya hem som vi flyttar in i om två helger :-).
Jag gillar hela din blogg men särskilt dina små projekt med virkning och såklart din digitala scrap som gjorde att jag hittade hit.

Marie/Mison sa...

Jag älskar att se alla dina vackra bilder på mat och Ert hem. Läsa om dina barns upptåg (min stora och din stora är ju lika gamla...). Blir glad av all färg och alla godsaker;)

erry sa...

Åååh, vad fin! Skulle passa perfekt i mitt vardagsrum. Var köper man den, omman nu inte vinner? ;)

Jag gillar bäst när du visar dina färgglada inrednings- och detaljbilder men såklart är det ju blandningen som är spännande.

Sussielago sa...

Hooo Hooo!
Här kommer en påminnelse till dig om vilken fantastiskt inspirerande blogg du har!!!
Har skrivit här förut om att man blir pysslig o huslig när man läser o kikar :)Polaroid-funktionen i Iphonen har nu hamnat som ett program i min dator o gissa om det blir fiiina bilder, har fått sååå mkt kommentarer kring läckra bilder jag gjort, så TACK för tipset!
Min uggle-samling sen några år tillbaka växer o växer, köpte senast igår en fin börs i form av en uggla MEN den här underbara klockan har jag inte sett förut!! Den är ja UR-FIN ;)
Skulle passa fint i mitt gröna kök...
Kram Sussie

Anonym sa...

Jag gillar att titta på dina otroligt inspirerande, färgglada och härliga foton på allt från barn till inredning! De inspirerar mig och gör mig glad!
/Linda

Heidi sa...

Så söt uggla! Jag älskar läsa din blogg! =) Gillar all färg och som de andra skrivit, kombinationen av foto, inredning och pyssel!
Kram

Sander och Jonas sa...

Åh vilken fantastiskt söt ugla. Min äldsta son på 4år hade älskat den.

När det gäller din blogg så tycker jag om mixen med foto, inredning och mat. Man blir glad varje gång man tittar in hos dig. I tillägg har jag fått massa inspiration till att göra flera fotoböcker efter att sett på dina fotobok sidor. Sista gången beställde jag hos Blurb. Resultatet blev kanonbra!!!

Hoppas du fortsätter att skriva länge på denna fina blogg.

Ha en fin dag. Kram Maria

Erica sa...

åh jag är gärna med! jag älskar att läsa och se på dina underbara foton du tar!!

Tapeten sa...

Jag halkade in på din blogg nu..och jisses vad inspirerad man blev..fjärilstavlan va ju jättefin! ska nog fixa en fjärilstans så jag kan göra en till dotterns rum =)
Dig ska jag fortsätta att följa!

Ugglan va ju också fin.. =P

Malin sa...

Åh så fin! Vad jag vill läsa mer om i din blogg.. Jag tycker du tar underbara bilder! Och det verkar vara fler än jag som tycker. Tycker det skulle vara kul med ett inlägg om hur du gör när du fotar, "från ax till limpa", vad har du för kamerainställningar, hur du redigerar etc..
Om det inte är en yrkeshemlighet ;)

Maria sa...

Läcker uggla :)
Din blogg inspirerar med all härlig färg, vackra foton, inredningsbilder, sköna virkade saker, lite scrap och matlagning.
Glada färger och feel good-känsla!
Alltid trevligt att kika in här!
Ha en fin dag,
hälsar Maria

eldh.blogg.se sa...

Hej!! När jag kommer in på din blogg så fascineras jag över alla färger du använder i inredning o pyssel o kläder... Så smått så försöker jag få bort det beiga här hemma o in med mer färg, o när jag tvekar så surfar jag in på mina "färgtokiga" bloggar jag läser och insuper lite mod! Tack för all inspiration!

Sandra sa...

Hej, självklart vill man vara med i utlottningen! =)

Det som inspirerar mig allra mest med din blogg är när du visar alla dina fina inredningsdetaljer. Det var tex efter att ha printat ut ditt inlägg om er hall (för lite mer än ett år sen) och visat det för min kille som jag fick honom att sätta upp vita paneler i vår hall. =)
Plus att alla dina färglada accessoarer till hemmet livar upp och inspirerar mig massor

tack och ha en toppen helg!
Mvh,
Sandra

Anonym sa...

Men jag älskar ju allt med din blogg! De du skapar, de du fotar, dina vackra barn och att läsa om eran vardag. Och självklart när du delar med dig av erat färgglada och härliga hem! Kram

Ulrika Lassing sa...

Jag fastnade för din blogg för att den är så färgglad.

Det är fantastiskt med hur du bidrar till inspiration, både utifrån ditt eget skapande, men även på det som skapas med en personlig prägel utifrån av andras alster.

Det visar att alla kan, med modifikation, skapa design, färg och form utifrån sina egna förutsättningar.

Keep on spreading the Boktipset colour scheme... =)

sofia sa...

Hej! det är dags att bli hörd när det lottas ut en sådan underbar klocka. Jag har en dotter som är lika gammal som din ozzy och jag blir inspirerad till att se mitt hem lika färgglatt och spännande som ditt. Jag strävar efter att kunna fånga de viktiga minnen som Lilly och jag skapar varje dag så jag har börjat ett foto"dagbok" där jag och min familj är fokus.
Tack för att du inspirerar till ett mer färgglatt liv!! Mvh sofia

Tanjis sa...

Hejsan.

Jag höll visst på att nästan missa att vara med i den fina utlottningen. Tur att jag hann för ugglan är ju supersöt!

Jag gillar att läsa om inredning och foto. Jag gillar att skapa så när man ser fina bloggar så blir man så inspirerad. Tack!

/Tanja

therese sa...

så söt! jag gillar att läsa din blogg för att den är så glad. mycket färg och kärlek! mest gillar jag de små inredningstipsen och skulle vilja läsa mer om de små pysselprojekt du tipsar om..

(Favvis)Maria sa...

Hallå ja! Denna klockan hade ju passat klockrent (haha.. klock!) hemma hos mig. Crazy bird lady som man är! :)

Älskar din blogg. Alltid så mycket fint du delar med dig av! :)

Ha det bra!

Anonym sa...

Är trogen bloggläsare älskar att inspireras av dina färg-glada bilder!
kram Anna G

Immah sa...

Så fiin klocka =)
Jag gillar allt du delar med dig av, något jag gärna skulle vilja läsa mer av är om lite fotoredigeringstips.

Immah sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.