lördag, februari 25, 2012

Min pysslige son!

Leo, min äldste son älskar att pyssla (jag undrar vem han fått det ifrån?), alla former av papperspyssel tycker han är kul och han kan sitta i timmar på kvällarna och göra små paket, korgar och kort. Denna lilla dikt (inspirerad av Idas sommarvisa), kom han upp med till oss en kväll. Tyckte den var så fin så nu är den inramad och står ovanpå prylhyllan i vårt kök.
Jag fick också ett underbart kort som han hittat på själv på alla hjärtans dag. I Sveriges färger och med glitter på. Han är helt underbar min lille (store) son :)
kollage1
kollage2

9 kommentarer:

Wilhelmine sa...

Hei på deg, så koselig blogg du har, jeg fant deg i dag via en annen blogg. Her var det jo så mye fine fager og gode tips. Jeg gleder meg til å lese mere. Ha en fin helg videre, beste hilsner fra Norge og Wilhelmines blogg

"Infing" sa...

Man blir ju alldeles varm i hjärtat!

Kram Carina

Ninette sa...

Nämen så underbart! Så sött kort och dikt :)

Erica sa...

Åh, va fint! Det värmer verkligen i hjärtat! Kram

creando sa...

Så fint! Måste sparas!

:)

Fru Silver sa...

Hej!
Vad roligt att jag hittade tillbaka till dig blogg!
När jag var gravid halkade jag in på din blogg då jag sökte inspiration till att virka en filt av mormorsrutor till bebisen. Jag tyckte filten du har i din header var underbar, så jag gjorde en liknande. Tyvärr tappade jag bort bloggen, men nu har jag hittat den igen! Jag tycker att du har en fantastiskt fin stil! Ditt hem ser underbart ut! Det du pysslar med blir alltid jättefint! Här kommer jag att fortsätta kika in! Hoppas att ni haft en fin helg! Kram Emma

Marie/Mison sa...

Underbart! Min son är precis likadan, pyssel,pyssel och åter pyssel. Undrar också vart han fått det ifrån... Synd att vi bor så långt ifrån varandra - de hade säkert uppskattat varandras sällskap :)

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *