söndag, mars 04, 2012

Helgen som gått!

Helgen kom och passerade i ett rasande tempo. Som vanligt har man jobbat lika mycket som på veckan fast med helt andra saker. Idag försökte jag mig på lite provfotografering av mina killar till min virkbok, för att kolla om ljuset var tillräckligt bra. Min fotostudio är vårt vardagsrum och maken har gjort en egendesignad upphängning till mina inköpta fotobakgrundsrullar. De hänger så tjusigt i taket och rullas ner som en rullgardin när de ska användas. Han är mycket fiffig och uppfinningsrik, min man.
4mars,1_2012
Har sagt det förrut och säger det igen, jag ÄLSKAR ranunklar. Unnade mig tre buntar i helgen och njuter till fullo av dessa vackra blommor.
4mars,11_2012kollage1
Japp, så här såg det ut idag när vårt lilla vardagsrum efter lite omflyttning förvandlades till fotostudio i några timmar.
Dessutom fyndade jag en jättefin byrå på lokala loppisen igår. Funderar för fullt på vilken färg den ska målas i, eller ska man behålla den som den är?
kollage2
Som belöning efter Ozzy varit så duktig och agerat fotomodell, blev det pussel på iPaden. Han är helt galen i detta och skulle nog aldrig sluta om han fick bestämma.
kollage3
Bägge bröderna lika engagerade i spelet. Mina goingar.
kollage4
Min store kille Leo börjar bli store killen.

10 kommentarer:

Anna Marie Weinreich sa...

Smukke blomster :)

Lena sa...

Det är så himla inspirerande att läsa din blogg Tessie! Jag blir alldeles varm om hjärtat när jag ser bilder på alla dina fina saker och söta barn. Du är så himla kreativ! Är en riktig färgsucker själv med en motsträvig sambom som helst vill att allt ska vara svart och vitt (gäsp) men då kan jag tanka lite färg här. Och smyga in lite fler turkosa saker hemma, haha!
Vad gulligt av din man att fixa med färgbakgrunder och sånt! <3

Allt och/eller Inget sa...

Vad spännande med en virkbok! Lycka till!

creando sa...

Fint alltihopa! Fina killar, blommor, foton och fotobakgrund! Bra idé med nedrullningsbara fotobakgrunder :)
Kramar Kicki

Stephanie sa...

Tessie, vart har du hållit hus?
Har letat efter en blogg som din hur länge som helst.
Sökte på mormorsrutor och då hittade jag den! :D

Anonym sa...

Jaaaa vad glad jag blir när jag kikar runt på din blogg!!! Så vackra bilder och så mycket inspiration! Nu slinker din blogg in på min blogglista bums, så återkommer jag snart igen!

Ha det gott!

Laura Maxell sa...

hi therese.
i found your blog not too long ago and i love looking at your crochet work, it is beautiful. i am here to let you know that i am honoring you and your blog with the Liebster Award. take a look at my blog here http://lovethebluebird.blogspot.com/2012/03/liebster-award.html
to see more about it.
have a wonderful saturday...
laura

Zima sa...

Ja, ranunklar är såååå fina! Mina favoritblommor oxå! :)
Byrån är fin som den är men jag tror nog att den kommer bli ännu finare i ett par härliga färger =)

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *