onsdag, mars 28, 2012

Cotton&Button

Kan glad, nöjd och väldigt stolt presentera min nya sponsor Cotton&Button. De gör världens finaste nattplagg till barn. Jag tänkte fota alla mina modeller i min kommande virkbok i deras nattplagg och det kommer att bli så himla bra!!! De är neutrala och otroligt stilrena, vilket passar underbart bra med mina virkade accessoarer i alla glada färger. Kika in på deras hemsida och webbshop och kolla in alla finheter.
kollage1
kollage2
Har ju visat dessa fina bilder på Maya innan, men så här ser de fin fina nattplaggen ut :)

6 kommentarer:

Jenny Sandgren sa...

Hej, med inspiration från det kohuvud du har över din säng har jag nu sytt ett älghuvud http://distantdiying.wordpress.com/2012/03/31/antligen-alghuvud/

Tack för inspiration!
//Jenny, distant diying

Louise Alexandersson fotografier sa...

tack för tipset, skall genast kika in där!

AM sa...

Ser härliga ut! Jag ser framemot din virkbok! När kommer den ut? Jag har inte kunnat virka förr men inspirerades av dina mormorsrutor och har nu en filt på gång! Jag undrar förresten om du kan tipsa mig om något bra lite tjockare garn i härliga färger (för t.ex. stora dynor) att virka med? Har hittat en del mönster för molly-garn och virknål 5, men är inte så förtjust i 100% akryl...

Jossan sa...

Åh wow vilken fin blogg du har. Jag kan inte få nog av att kika på inredningsbloggar, man får ju massa inspiration, så äve av denna :)

Jag skulle vilja tipsa om min sida där jag säljer fina silversmycken www.jvalleytwig.se , just nu med påskrabatt dessutom :) Hade varit kul om du hittade en favorit inför sommaren vettja :)

Ha det bra och GLAD PÅSK!

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *