söndag, mars 25, 2012

Nu är det vååår!

Nu var det långt mellan blogginläggen. Förra helgen tillbringades med att fota min käre kusins bröllop. Vill inte visa några bilder från det innan paret sett dem själva och för tillfället är de och gottar sig på bröllopsresa. Fortsättning följer....Denna helgen har jag tillbringat med att fota bilder till min kommande virkbok och hur mycket jag än vill visa bilder så kan jag inte. Kan bara säga att resultatet blir fantastiskt. Känner mig otroligt nöjd:)
Men jag kan berätta att jag träffade tre otroligt trevliga och begåvade fotografer förra fredagen hemma hos mig på en givande fika. Alla pratade i munnen på varandra och vi hade verkligen trevligt :) så kul att få prata av sig lite med människor med samma intressen och yrken. Vilka var dessa underbara tjejer undrar ni kanske, jo det var, fotograf Josefin Bergqvist, fotograf Emilia och sist men aldrig minst fantastiska Petra Setterberg.
kollage1
Fick dessa fantastiskt fina muffinsformar av Josefin på fikat och Leo längtar tills nästa helg då jag lovat honom att vi ska baka muffins. Han övar sig för fullt med diverse cupcakesappar på iPaden under tiden. Det andra är en bild på min fina nya Odd Molly kofta, som jag är väldigt kär i. Tyvärr tappade den en knapp det första som hände när jag använde den, som tur var hittade jag knappen. Ska bara hitta orken att sy i den igen. Finns det något tråkigare än att sy i knappar?
kollage2
Har ni sett vilken otroligt snygg flaska jag hittade på lokala Maxi-affären. Inte riktigt där man förväntar sig att hitta läckra inredningdetaljer, men nu pryder den hyllan i mitt kök :)
Älskar verkligen pelargonier. Underbart vackra och lättskötta, min favvisblomma!!!
kollage3
I helgens underbara vårväder hade vi premiär för glass på balkongen. Nu kommer min älskade årstid, våren och sommaren och ljuset. Är fruktansvärt beroende av ljus inser jag när varje vinter börjar ta slut. Gläjden, energin och inspirationen återvänder :)
Lägg märke till den smarta lilla uppfinningen som barnen har på sina glassar. En liten plastgrej man sätter på glasspinnen så att om det rinner från glassen samlas det där. Passar perfekt till mina killar som inte är några snabbätare på glass precis :)

9 kommentarer:

Systrarna M och jag sa...

Vad roligt att du blir nöjd med boken! Ska bli spännande att se sen! Jag som följt din blogg ganska länge ser att dina killar blivit större, särskilt den lille! Precis som barn brukar bli! ;) Hi hi! Ha de! /Emma

-Sofie sa...

Åh, vad smart. Var har du köpt plastgrejen? :)

Tipsy Tessie sa...

Jag köpte plastgrejen i en lokal affär där jag bor förra sommaren.
Mvh/Therese

Maria sa...

Hej! Jag har letat efter samma flaska länge, kul att du hittat den. Får man fråga vilken ICA Maxi?

Tipsy Tessie sa...

Maxi Alingsås kommer den från :)
Mvh/Therese

Maria sa...

Tack! :)

Zima sa...

Den där flaskan är jättefin! Och pelargoner är verkligen fina, sen ett par år tillbaka är de en favorit även hemma hos mig.

Och sen vill jag bara säga ett stort TACK för alla fina bilder och mysiga virkprojekt du bjuder på i din blogg! Din blogg är en riktig inspirationskälla för mig!

Önskar dig och de dina en riktigt härlig påsk!

Maria

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *