söndag, februari 09, 2014

Gott och blandat!

Tackar allra ödmjukast för alla fina förslag som kommit in till mitt förra inlägg. Tiden för att vara med på utlottning av min bok går ut ikväll, så passa på att skriva in era förslag innan dess.
Lite gott och blandat annars med bilder från veckan. Lite målning av loppisfynd, nya stickprojekt och bilder från hemma med min installation med julstjärnor som ännu sitter kvar efter jul.
Det där med olika projekt är intressant. Jag vet inte hur ni är, men jag måste alltid ha massa projekt igång samtidigt så att jag inte tröttnar. Letar mycket inspiration på nätet och ibland är det en idé, tenik eller färgkombination som jag bara måste testa. Så otroligt skoj att testa nya idéer hemma i soffan framför TV:n. Idag har en förkylning kommit smygande så jag tillbringar dagen i soffan och kollar lite OS medans jag pysslar. 

9 kommentarer:

Lena sa...

Ååå.. Ni har så fint! Det turkosa bordet har du målat det själv? Vad är det för färger isåfall :)

Tipsy Tessie sa...

Tack, var kul att du gillar det. Det turkosa bordet är ett loppisfynd som jag målat med snickerifärg i färgen S1015-B20G.

Lina sa...

Hej :) undrar vad det är för garn du har med på bilderna, ser så härligt ut! Mvh Lina

Tipsy Tessie sa...

Hej Lina!
Visst är garnet härligt! det heter Squishy och kommer från Anzula. Sök på det på nätet eller klicka på länken i inlägget innan på bloggen, så ser du var man kan beställa det.
Mvh/Therese

amanda peters sa...

Lovely post full of colour..

Hekkan Hekkel sa...

Så fantastisk fin og fargerik blogg du har - og så utruleg mykje flott du lagar :) Elskar bilda dine :)
Her kjem eg ofte tilbake :)
Mvh, Kristin

devil jiang sa...

Not all ugg-style boots made by companies other than UGG Australia are knockoffs -- some are high-quality rolex replica (or inexpensive but similarly styled) boots that were made legally by other companies replica chanel. However, the UGG Australia brand has become such a moneymaker that there are plenty of shady manufacturers trying to capitalize on the label's rolex replica popularity (and high prices) by selling cheaply made, lower-priced knockoffs as though they're actual, brand-name UGGs.

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *