tisdag, februari 04, 2014

Hallå, long time, no see, tillbaka igen!

Hej! Japp, gissa vem som krupit fram igen från vintergrottan? Jodåsåatt, jag tänkte säga hallå till er igen (om jag nu har några läsare kvar?) och berätta vad jag har haft för mig i vinter. Har tagit ett långt välbehövligt vinteruppehåll från bloggen eftersom (det vet ni som följt mig) inte har så mycket inspiration när ljuset försvinner och dagarna blir korta. Jag har tagit tid för att hitta lite inspiration igen och för att fundera på vad jag ska göra framöver. Nu när min virkbok är färdig och ute så snurrar många idéer runt i mitt huvud. Så jag tänkte be er om lite hjälp för att veta vad som skulle vara önskvärt. Som tack tänkte jag lotta ut en vinnare som får ett exemplar av Färgglad virkning bland kommentarerna. Sista datum för utlottningen är på söndag 9 feb.
Jag skulle vilja veta vad ni skulle vilja läsa för bok av mig i framtiden. Själv hade jag kanske tänkt att fortsätta på mitt färgglada tema så kanske "Färgglad stickning", "Färgglad inredning", "Färgglad matlagning" eller en salig blandning av allt som gör livet färgglatt?
Tänkte dessutom dela med mig av min vinters färginspiration, som kommer från Purlsoho i USA, en webbshop där jag hittade de mest underbara färger på garn och har förkovrat mig i lite olika sticktekniker den senaste tiden.14 kommentarer:

Malin sa...

Kul att du är tillbaka!! Jag kämpar på med mitt överkast av "prickarna". Jag hade gärna sett "färgglad inredning", där du blandar med stickning och virkning!

Evelina sa...

Åh, jag hade gärna sett "Färgglad inredning". Blir alltid så inspirerad av att se bilder från ditt hem, och glad framför allt. Färg är ju så härligt!

maria/lilla07an sa...

Stickning så klart :) . Eller en kombo med stickning å virkning.

Linn Forbes sa...

Välkommen tillbaka, ska bli kul att få se dina alster här i vår.
Varför inte göra en "Livsstilsbok"?
Blanda allt det som du är så grym på att göra; Inspirera oss med virkning, inredning, stickning och fredagspizza :-)
Hur som, ser framemot en vår med din blogg!!
Hälsningar Linn

Cajsa sa...

Kul att du är tillbaka!! Jag skulle gärna önska den där boken med en salig blandning, lät som nåt i min smak:)

Charlotte sa...

Jag skulle vilja se en bok med "färgglada möbler" där du gör om gamla loppisfynd etc. så som det där vitrinskåpet (av gamla fönster) du har på din blogg!

Tippbritta sa...

Mysiga Tessie! Härligt att du är tillbaka!
Mitt förslag är en virkbok som går mer mot pasteller, gråskalor och lite avskalad nordisk stil. Kombinerat med trärent, naturmaterial och metaller.
Kram & Lycka till!

Finurliga Fröken sa...

Va kul att du är tillbaka! Har saknat din blogg. Fast jag följer dig ju på instagram. En bok om färgglad inredning vore underbart! Älskar ditt hem. Eller färgglad matlagning. Eller kanske en årstidsbok med en blandning av allt. Kram

Linda sa...

Jag skulle vilja läsa en bok med färgglatt lite allt möjligt. Inredning varvat med några smarriga recept, lite fina fototips och sådant som man blir glad av. Vad du än gör så kommer det säkert att bli otroligt inspirerande! :)

Johanna sa...

Hej!
Så roligt att ha chansen att vinna din bok!
Jag skulle gärna se en bok med lite fortsättning på färgglad virkning men även där det finns en blandning av inredning och även stickning, kanske ett och annat recept skulle vara roligt att ha med också, ja det blev en blandning av allt. Men även om man inte är duktig på att både sticka och virka så kan man ju få inspiration!

Med vänlig hälsning
Johanna

Marie M sa...

Färgglatt pyssel, färgglatt liv, skapa färgglatt, färgglad sömnad, färgglada detaljer, färgsprakande lägenhet, färgglatt hem, färgglad balkong, färgglad trädgård, färgglatt kök med både inredning och mat, färgglada tårtor eller färgglada leksaker.

Med vänlig hälsning,
Marie, som älskar din bok

devil jiang sa...

Because much of the UGG's trademark stitching is visible on the exterior of replica handbags the boot, it offers another way to spot a fake. If the stitching is uneven, if the seams are replica wathces crooked or if some stitching is missing where the seams connect, your product is probably counterfeit. The same is true if the sole prada handbags is inflexible; authentic UGG boots feature a thick but pliable sole.

obat wasir ambeclear sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

obat wasir ambeclear sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *