måndag, maj 26, 2014

Hej alla....

....här är jag igen. Några månader sedan senast. Jag är ledsen, men livet och allt annat har kommit mellan och jag har varit tvungen att prioritera bort bloggen. Så hädanefter tänker jag inte lova något utan blogga när jag känner att jag har tid och lust. Ni som vill följa mina uppdateringar och liv oftare får gärna följa mig på mitt Instagramkonto @tipsytessie 
Jag hoppas ni vill fortsätta följa mig trots dåliga uppdateringar, jag är otroligt tacksam över er alla som tittar in. Kan även meddela att jag funderar på min nästa bok, som troligtvis blir en stickbok i samma anda som "Färgglad virkning".
För att uppdatera er på vad som hänt i mitt liv, så trillade jag ner för trappan här hemma i vårt hus en stressig morgon och amputerade mitt vänstra lillfinger i fallet. Så numera lever jag livet med nio fingrar. Det fungerar över all förväntan och jag är otroligt tacksam och glad för att det inte gick värre. Barnen tycker det är ofantligt kul att säga "give me nine" eller "high four". Själv kallar jag vänster hand för min "Disneyhand" eftersom alla Disneyfigurer har tre fingrar och en tumme.
Hej hopp!
 Mordagspresent, en fin glasvas i form av en glödlampa. Inköpt på Slättarps gård i Skåne.
 Bästa maken har hjälpt mig att renovera ett gammalt soffbord (till början ett matbord). Supernöjd!