måndag, september 03, 2012

Nya projekt!

ja, var tog hon vägen undrar ni säkert. Jag som lovade att började blogga lite oftare när boken nu är färdigt. Jodå, jag är mitt i alla roliga bröllopsjobb med massa, massa foton att redigera. Mellan varven tar jag en paus och testar lite nya virkade projekt. Längtar lite efter mysiga höstkvällar och virka lite mer än vad jag kan göra nu. Det är ju sååå avkopplande tycker jag :) lite virkterapi tack!
Untitled-1

11 kommentarer:

Emma sa...

Lika färgglatt som alltid :D

Ingrid sa...

I love the African flower! Unfortunately I do not speak one word of your language, but I like your blog. You make beautiful photos!
Would you like to follow my blog too?
www.ingridpasman.nl

HannasHörna sa...

Vilka härliga färger. Och den afrikanska blomman du gjort är så fin!

Helena, Craft and Creativity sa...

Åh, vilka vackra färger och mönster! Nu blir jag virksugen!

Luxxie - Kreativitet deluxe sa...

Jösses vilken fin blogg du har! Ramlade in här av en slump nyss och tror bestämt jag hittat en ny favoritblogg! Älskar dina vackra fotografier, alla virkade saker, hur du skriver. Wow! Längtar tills boken du skrivit kommer ut. Jag är en riktigt sucker för virk- och stickböcker och efter det jag sett här så kommer din bok vara helt fantastisk.

gustafssonnina@hotmail.com sa...

Vilken fin blogg du har! Hittade ditt inlägg om de här tofflorna http://tispsytessie.blogspot.se/2010/02/virkade-tofflor.html men fick inte länken till mönstret att fungera. Har du möjligen det så att du kan maila över det?
Tack på förhand!
Mvh
Nina

Tipsy Tessie sa...

Jag vet att länken till tofflorna inte funkar tyvärr. Tyvärr har jag inte heller sparat mönstret i min dator. Mönstret var på engelska och jag översatte inte utan virkade bara mina tofflor.
Mvh/Therese

Happy in red sa...

The colours look beautiful!!
Esther.

Nina sa...

Ok, tack ändå! :-)

Unknown sa...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Unknown sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *