tisdag, september 24, 2013

Massa bilder från releasepartyt...

Jag hade lyxen att ha en alldeles egen fotograf dagen till ära på mitt releaseparty. Han heter Fredrik och är make till kära Petra som gjort layouten i min bok. Jag vill skicka en megastor tackkram till Fredrik för ett fantastiskt jobb under dagen. Jag är väldigt tacksam.
Så nu kan alla som inte var där, och alla som var där (och vill uppleva det igen), se bilderna från den stora dagen. Jag vill tacka alla som var med och gjorde min dag så underbart bra, ni vet vilka ni är :)
Jag är så överväldigad över all postiv respons jag fått hittills för min bok. Alla ni underbara läsare, jobbarkompisar, vänner, förskolefröknar mm. Intresset för virkning är större än vad man kan tro.
Nu ska jag försöka ta tag i min blogg igen och hoppas att jag kan få lite liv i den igen. Vintern ska jag tillbringa med att filura på nya idéer till kanske nästa bok :)

4 kommentarer:

Jeanette Johansson sa...

Läste just om dig i Alingsåstidningen, har din bok men visste inte att du var alingsåsare... så nu förstod jag varför jag tyckte modellen var så lik Anna Farfa - det var hon! Min dotter har haft henne som simlärare.

Verkligen inspirerande och praktiskt användbar bok! Jag har haft med mig den på virkmöte, berättade att allt i den är vettiga grejer utom då de där äpplefodralen... kanske var det därför som flera började virka äpplefodral, så nu finns det äpplefodral i skolväskor i Borås och på Tjörn. =) Vi kallar den "äpplefodralboken" och nu sist vi sågs var det ett barn som sålde jultidningar, där fanns den med så då var det några som skaffade egna ex. Så tack så mycket för all inspiration, hoppas det kommer mera!

Tipsy Tessie sa...

Men tack snälla för din fina kommentar :) jag blir så lycklig över att höra att min bok inspirerar och det blir virkat massa roliga saker.
Visst är det vackra Anna som är modell och även hennes söta dotter Maya.
Tack!!!
Vänliga hälsningar
Therese

designofluna sa...

Åh vad mysigt och roligt med releaseparty! Önskar jag hade kunnat vara där!

Unknown sa...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *